Utorak, 4 kolovoza, 2020

Ako se osjećate premoreno, nemate energije i depresivni ste, možda vam je baš ovaj sok potreban

Već desetljećima se ovaj sok preporučuje ljudima koji se bore s karcinomom, jer vraća energiju, diže imunitet i poboljšava krvnu sliku. Pravi se vrlo jednostavno, a jedina mana mu je što nije baš pretjerano ukusan. Ali rezultati su toliko dobri da vrijedi svakog gutljaja!

Riječ je o soku od cikle i mrkve, a ako vam je muka pri samoj pomisli na kombinaciju ove dvije namirnice u tekućem stanju, niste jedini. Naime, već desetljećima se ovaj sok preporučuje ljudima koji idu na kemoterapiju, jer se savršeno bori protiv svih posljedica ovog vida liječenja karcinoma. Iako svi kažu da je groznog okusa, nitko ga nije prestao piti jer su rezultati fantastični.

Zato kažu da bukvalno diže iz mrtvih – i nije namjenjen samo onima koji imaju zdravstvenih problema!

Ukoliko se osjećate premoreno, nemate energije i depresivni ste, možda je baš ovaj napitak ono što vam je potrebno. Priprema se vrlo jednostavno.

Potrebno je:

– 1 kg cikle

– 1 limun

– 1/2 kilograma mrkve

– 3 naranče

– 3 jabuke

– 1 kilogram meda

Priprema:

Sve sastojke jednostavno očistite i ubacite u blender. Dobit ćete sok crvenkaste boje, koji zatim možete raspodjeliti po bocama (ili staklenkama, jer bi idealno bilo da ne stoji u plastici) i čuvati u hladnjaku. Sok daje najbolje rezultate ako se pije ujutro, na prazan želudac, i to svega pola čaše.

Ukoliko budete pili ovaj sok svakodnevno, već za deset dana ćete osjetiti nevjerojatnu promjenu po pitanju energije, ali i raspoloženja. Živjeli!

Izvor novi zivot.net


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI
>>> Miloš Degenek: Rođen sam u Hrvatskoj 1994. sa ocem i majkom sam bježao na traktoru iz Knina
>>> Penava spriječio nastup pjevača Mome koji pjeva ‘Čik, Franjo, čik’ u SDSS-ovu restoranu
>>> TRAŽI SE ZATVOR ZA PEJČINOVIĆ BURIĆ: Novoj tajnici Vijeća Europe prijeti kazneni progon
>>> CULEJ SLEDIO INSTITUCIJE: Otkrio sam tko je bio vođa četničke pobune u Borovu selu
Komentari

Komentari