Srijeda, 15 srpnja, 2020

Zadranka preko Facebooka poklonila automobil samohranoj majci četvero djece

Zadranka Filomena u Facebook grupi objavila je da poklanja automobil nekome kome je zaista potreban. Ključeve je dobila samohrana majka četvero djece koja živi u Splitu.

Zadranka je izazvala veliki interes korisnika ove društvene mreže nakon što je na toj društvenoj mreži, u grupi “Kupi, prodaj, Dalmacija”, objavila da poklanja automobil.

– Poklanja se manji auto obitelji kojoj je stvarno potreban. Auto je u voznom stanju i registriran još tri mjeseca. Sve informacije u inbox – riječi su koje su izazvale nevjericu, ali Zadranka Filomena, u razgovoru za Dalmatinski portal, rekla je kako je automobil zaista otišao u prave ruke.

– Kao što sam i željela, Opel Corsa stara 17 godina je otišla u prave ruke, samohranoj majci koja ima četvero djece i živi u Splitu – kaže Filomena i objašnjava da joj je rođak ponudio automobil, ali kako već ima svoj, odlučila ga je pokloniti.

– Rekao je da radim s njim što želim. I onda sam se ja odlučila na ovaj potez, jer i ja sam svašta prošla u životu, znam kako je imati i nemati –  otkrila je Zadranka, samohrana majka 17-godišnjaka i 2-godišnjakinje, koja za život zarađuje radeći noćne smjene u pekari u Trogiru.

Sin tinejdžer, kaže, da je na nju izuzetno ponosan.

– Počeo je plakati od ponosa, rekao mi je: “Mama, ti si čudo!”, a još nešto ću vam reći kada pitate za njegov automobil. Iduće godine ćemo pokloniti i Corsu koju ja vozim, jer će sin kupiti nov automobil kada položi, a ne trebaju nam dva – otkrila je Filomena.


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<

>>> (VIDEO) Senzacija iz Londona; hrvatski reprezentativac zaludio suigrače, navijače i čelnike Chelseaja

>>> ROJS OVO JE VELEIZDAJA: General razotkrio ”uglednike” iz HDZa koji reketare i zapošljavaju ljubavnice

>>> GENERAL HRVATSKE VOJSKE OŠTRO PO VLADAJUĆIMA: Znate li što se vlada sprema dati Srbima? ‘NEĆE MOĆI, IZDAJNIČKE SLUGE!’

Komentari

Komentari