Tužni jarac je odbijao hranu punih šest dana, a onda su otkrili zašto je toliko depresivan

Podijeli

Kada je gospodin J stigao na farmu koja se bavi spašavanjem životinja u Grass Valley-u, Kalifornija, bio je u vrlo lošem stanju. Jarac je obijao hranu, nitko ga nije mogao razveseliti te je neprestano ležao u kutu štale s pognutom glavom.

Nisu ga zanimale čak ni posebne slastice. Nije se htio pomaknuti niti jesti. Izgubio je apetit i nije jeo čak 6 dana.

Činilo se da je jarac, gospodin J, potpuno izgubio volju za životom. Tim s farme je bio iznimno zabrinut. Znali su da trebaju nešto uskoro poduzeti.

Isključili su probleme sa zdravljem tako da su malo istražili i otkrili da je gospodin J odvojen od svog najboljeg prijatelja s kojim je proveo čak 10 godina. Navodno je tugovao zbog gubitka svog najboljeg prijatelja, mule Jellybeana.

Oboje su spašeni od zlostavljanja te su imali samo jedno drugo. Proveli su 10 godina zajedno u malenom prljavom kućerku bez ikakve zaštite od sunca i prirodnih elemenata te su većinom gladovali. No sada su bili kilometrima daleko.

Volonteri su odlučili pronaći Jellybeana. Volonter Jeff McCracken pronašao ga je nakon puta koji je trajao 14 sati – dvojac se ujedinio te je bilo jasno da su jako nedostajali jedan drugome.

Kada je Jellybean ušao u štalu gospodina J, maleni jarac nije mogao vjerovati što se događa. No bilo je potrebno samo kratko njuškanje kako bi J shvatio da se pred njim nalazi njegov najbolji prijatelj.

Gospodin J je poskočio, počeo se glasati i njuškati. Zajedno su otišli na livadu i počeli se družiti.

Gospodin J je napokon počeo ponovno jesti. Ne samo da je jeo, nego je to činio iz zdjele svog prijatelja Jellybeana.

Na svu sreću, par će ostati na toj farmi te će biti zajedno do kraja svojih života. Ljudi su iznenađeni kada čuju da dvije tako različite životinje mogu biti tako povezane.

Ujedno su i iznenađeni vezom između te dvije životinje i činjenicom da je ponovno obnavljanje te veze spasilo život gospodina J.

Predivne li priče. Pogledajte par u akciji nakon ponovnog susreta.

Autor: novi zivot.net


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<
>>> OD SUTRA NOVE MJERE ZA BOLNICE; Vili Beroš komentirao porast novozaraženih: ‘Osobno me najviše zabrinjava jedan podatak…’
>>> ODMAZDA SARAJEVA: BiH sutra uvodi recipročne mjere na granici s Hrvatskom?
>>> Loše vijesti: Stiže nenadani udar na džepove, izbit će vam preko 700 kn…
>>> (VIDEO) Prodavačica koja je HDZ-ovcima pokazala srednji prst ima poruku za Škoru
>>> HDZ-OVCI OGORČENI ZBOG KOLINDE: Šokirali smo se! Je li svjesna što čini?
Komentari

Najnovije