Ponedjeljak, 30 ožujka, 2020

Samohrani otac nije mogao sinu priuštiti dar za Božić, a onda su mu njegovi učenici dali kutiju

Srednjoškolski profesor matematike prolazio je kroz vrlo teško životno razdoblje, ali njegovi su učenici učinili nešto predivno kako bi mu makar malo pomogli. Naime, učenici su kupili božićne poklone za svog učitelja, Nathana Neidigka i njegovog sina, Michaela.

Prije dvije godine Nathanova je supruga preminula te ga je ostavila s malenom kćerkom i novorođenim sinom. Nedugo prije blagdana Nathan je dobio vijest da njegov trogodišnji sin, Michael, ima leukemiju. Takvu vijest nitko ne želi dobiti, pogotovo ne prije blagdana.

Život je postao vrlo težak za Nathana. Njegovi učenici kažu da i dalje ulazi u razred s velikim osmjehom na licu, kao da se ništa loše ne događa. No znaju da bi mu dobro došlo malo potpore.

Michael mora ići na mnogo operacija i mora proći mnogo kemoterapije. Natahan ne može priuštiti kupnju božićnih poklona zbog prevelikih liječničkih računa.

Michael će morati ići na kemoterapiju još tri godine. Nathan je u prolazu spomenuo da je razmišljao o kupnji Nitendo Switch-a i da bi ga volio kupiti kako bi ga igrao sa svojim sinom dok je u bolnici. To je učenicima dalo ideju.

Svi su sudjelovali te su prikupili dovoljno novca kako bi kupili Nitendo Switch i nekoliko igrica za Michaela i njegovog tatu. Učenici su mu htjeli dati poklon pred Božić no budući da je Michael sve više vremena morao boraviti u bolnici, odlučili su ga ranije iznenaditi.

Bilo je iznimno dirljivo kada je razred uručio poklon Nathanu. U nevjerici je gledao u kutiju. Sa svime što mu se u životu događalo trebao je nešto da ga razveseli. Jedva je zauzdao suze pri pomisli na učenike koji su skupili čak 300 dolara kako bi mu kupili taj poklon.

Izvor Novi zivot.net


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<
>>> (VIDEO) BRANITELJI, BOŽIĆNI SPOT JE GOTOV! Pogledajte je li i vaša fotografija osvanula uz pjesmu ratnog benda
>>> PREDSJEDNIČKA KAMPANJA OKRZNULA HDZ: Pogledajte novi rejting stranaka
>>> VELIKI PREOKRET: Objavljena anketa, evo za koga će glasati Škorini glasači
>>> Ruža Tomašić: “Neću dati glas Kolindi, a Škoro je dokazao da postoji život i mimo HDZ-a i SDP-a”
>>> Nino Raspudić: Kolindi za pobjedu treba manje joge a više krunice, a Škorini birači se trebaju okrenuti parlamentarnim izborima
Komentari

Komentari