Srijeda, 2 prosinca, 2020

‘ONO KAD TE DOČEKA…’: Jelena Veljača otkrila što joj se dogodilo u Beogradu

Glumica i scenaristica Jelena veljača zaputila se u Beograd. Tamo je 38-godišnjakinju dočekalo lijepo iznenađenje. Naime, u hotelskoj sobi pronašla je haljinu koju joj je poklonila Sofija Milošević, 29-godišnja manekenka koju mnogi nazivaju najljepšom Srpkinjom.

Jelena VeljačaIZVOR: INSTAGRAM

‘Ono kad te dočeka haljina na poklon u hotelskoj sobi’, napisala je Jelena uz fotografiju na kojoj se vidi vrećica i poruka ‘Za Jelenu Veljaču. Sofija Milošević’. Veljača se odmah pohvalila vrućom zlatnom haljinom koja nosi i Sofijin potpis, odnosno dio je nove kolekcije njenog brenda SOFI MILO, piše story.hr

‘Kada si u Beogradu, radi sve kao i tamošnje djevojke’, napisala je Jelena uz fotografiju snimljenu prije noćnog izlaska. Inače, Jelena i Sofija sprijateljile su se dok je Veljača živjela u Beogradu tijekom snimanja sapunice ‘Pogrešan čovjek’.

Zahvalila je Sofiji na haljini, kao i šminkerici koja ju je, kako kaže, ‘ iskonturirala tako da izgleda kao Beograđanka’. Također, spomenula je i prijatelja Ljubomira Dorontića. ‘Dečko koji me voli i kaže da u Beogradu samo pričaju o meni’, napisala je Jelena i zaključila: ‘Zdravo, noćni živote – zbogom pameti!’.


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<
>>> MODRIĆEVA BIOGRAFIJA DIGLA SRBIJU NA NOGE: ‘Četnici su mi bezobzirno ubili djeda’
>>> Pravomoćno osuđeni četnici iz Popovca, jedan od njih je Hrvat! Divljački tukli civile i protjerivali Hrvate iz Baranje
>>> MARCEL HOLJEVAC: Pristojni ljudi nisu bili u Vukovaru ni 91.
>>> Banke uvode naknadu za podizanje gotovine u poslovnicama, istražili smo koliko će vas to koštati
Komentari

Komentari