Foto: Facebook

Njezin suprug je tragično preminuo – 2 godine kasnije, supruga je dobila misteriozan buket ruža na poslu

Podijeli

U Facebook objavi na stranici Love What Matters, Kayla Miller je podijelila toplu priču koja pokazuje pravo značenje vječne ljubavi – ljubavi koja živi i nakon što naš život na ovoj zemlji prestane. Kada je Kayla vidjela buket šarenih ruža koje su dostavljene kolegici s posla, bilo je to kao u filmu „P.S. Volim te“.

Suprug njezine suradnice preminuo je prije dvije godine, ali pripreme koje je izvršio kako bi njegova supruga zauvijek bila voljena jednostavno će vas rastopiti.

Ovo je njezina objava:

Imala sam priliku svjedočiti pravoj „P.S. Volim te“ priči. Ovo je cvijeće danas dostavljeno jednoj kolegici s posla. Poslao ih je njezin suprug koji je preminuo prije dvije godine. Svaki blagdan/rođendan od kada je on preminuo ona prima cvijeće, poklone i nakit od njega. Prije nego je preminuo on je sve to osmislio kako se ona ne bi osjećala usamljeno u danima kada joj je najteže. Dijelim ovu priču ne samo zato što je predivna i grije mi srce, nego i kako bih pokazala da prava ljubav zaista postoji.

Ne morate biti s nekim samo zato što mislite da vas nitko drugi neće voljeti. Ne morate trpjeti prijevare ili laži ili omalovažavanje. Vi ste nagrada koju treba osvojiti, a tu negdje postoji netko tko će vas voljeti i kada više ne bude na ovome svijetu. Nadam se da će vam ovo uljepšati dan.

a, vidite – ovo je cvjetni dokaz da ljubav ne umire s tijelom. To je jednostavno predivno, zar ne?

Budite odvažne, dame moje. Vaš Gerard Butler čeka… <3


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<
>>> Zbog pogoršanja epidemiološke situacije, zabranili ulaz Hrvatima i uveli samoizolaciju za povratnike s ljetovanja
>>> SAD JE STVARNO PRETJERAO: ‘Milanović je promijenio sve, a ovime je prešao granicu’
>>> Drama u DP Miroslava Škore: Ruža Tomašić povlači neočekivane poteze
>>> Očekuje nas drastičan pad cijena hrane: Zvuči super, ali to zapravo nisu baš dobre vijesti
Komentari

Najnovije