Željana Zovko - Own work, CC BY-SA 4.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=94868712

Nakon što su usvojili djevojčicu, doživjeli su nešto neočekivano…

Podijeli

Jedne noći, Nannete je sanjala specifičan san o djevojčici po imenu Emily, koja joj je sjedila u krilu. Iako je Emily bila plod njene mašte, “znala sam da je ona moja”, rekla je Nanette.

Par je imao teškoće ponovo zatrudnjeti, ali baš kada su se odlučili za usvajanje, Nanette je zatrudnjela s njihovim sedmim djetetom. No i dalje nije mogla prestati misliti o onoj djevojčici koju je tako jasno vidjela u snu.

Pronašli su ju!

Vern i Nanette odletjeli su u Nacionalni centar za posvajanje u Ukrajini te satima pretraživali fotografije djece za usvajanje. Kada su naišli na crno-bijelu fotografiju djevojčice s velikom mašnom u kosi istoga su se trena zaustavili. Vern i Nanette s uznali – ovo je Emily. Ovo je njihova kćer. Dobili su dozvolu da ju usvoje.

Nakon povratka doma, Garretovi su brzo zavoljeli Emily, ali i otkrili su nešto nevjerojatno!

Nisu imali ni pojma da Emily ima sestru koja je još uvijek u Ukrajini, stariju sestru po imenu Elizabeth koja je bila više poput majke za Emily, jer njihovih pravih roditelja nije bilo.

Kada je Emily otišla, Elizabeth je još mjesecima svaka noći plakala za njom.

Neka dođe i sestra

Šest mjeseci nakon što su to saznali, Vern i Nanette dobili su i fotografiju Elizabeth. A uskoro zatim i pismo od nje. U njemu im je napisala kako je zahvalna što njena mala sestra napokon ima dom, što dobiva potrebnu brigu. “Nikada vas nisam srela, ali želim da znate da vas volim.”

“Iznenada smo shvatili da to nije samo sestra, već i majka, koja izražava svoju zahvalnost što joj je dijete dobro zbrinuto”, rekao je Vern.

Garretovi su joj poslali pismo, pitavši ju da li bi i ona željela biti dio njihove obitelji, što je Elizabeth oduševljeno prihvatila.

I tako su ona i njena sestra ponovo zajedno, u velikoj obitelji prepunoj ljubavi i brige za sve.

Izvor: Novi zivot.net


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI
>>> POLICIJA MOLI JAVNOST! Ovo je važno upozorenje, svi vozači moraju ovo pročitati!
>>> PROČITAJTE PRIJE NEGO ŠTO BUDE PREKASNO: Ovo su simptomi srčanog udara
>>> Bojovnik HVO-a u preživio neviđene torture u muslimanskom logoru u Mostaru: Krvava Golgota koju nismo mogli ni u snu zamisliti
>>> Je li slanina stvarno zdrava ili nas varaju? Evo što kažu nutricionisti!
Komentari

Najnovije