Nedjelja, 31 svibnja, 2020

LJUBAVNA PRIČA KOJA JE ODUŠEVILA SVIJET: 10 mjeseci nakon muževe smrti uslijedio je pravi šok

Šezdesetgodišnja Sue Johnston iz Houstona podijelila je s čitateljima časopisa “Hypervocal” svoju ljubavnu priču, koja je zahvaljujući dijeljenju na Twitteru oduševila svijet.

– Moj dragi suprug John i ja bili smo u braku 46 godina. Svakog Dana zaljubljenih on bi mi poslao buket najljepšeg cvijeća uz koji bi stigla i poruka od pet jednostavnih riječi: “Moja ljubav za tebe raste”. Četvoro djece, 46 buketa i život prepun ljubavi bili su njegova ostavština u trenutku kada je prije dvije godine preminuo – napisala je gospođa Johnston.

Na prvi Dan zaljubljenih koji je trebala provesti sama, 10 mjeseci nakon što je izgubila supruga, Sue je bila šokirana kada joj je stigao prekrasan buket.

– Bio je od Johna. Ljuta i slomljenog srca nazvala sam cvjećaru kako bih im objasnila da je došlo do greške. Oni su mi objasnili: “Ne, gospođo. Nije u pitanju greška. Prije nego što je preminuo, vaš je suprug platio dosta godina unaprijed i tražio da mu zajamčio da ćete vi nastaviti dobivati cvijeće na Dan zaljubljenih. Sa srcem u grlu poklopila sam slušalicu i pročitala poruku koja je bila zakačena za buket. Na njoj je pisalo: “Moja ljubav za tebe je vječna”- objavila je Sue.


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<
>>> EUROPOM SE ŠIRI SUPERBAKTERIJA OTPORNA NA SVE ANTIBIOTIKE: ‘Nešto je posebno u tim sojevima, situacija je alarmantna’
>>> BAKIR HADŽIOMEROVIĆ BRUTALNO O KOLINDI: ‘Je*em ti mater, kobilo ustaška’
>>> Pupovčeva stranka poziva Srbe: ‘Dođite u Vukovar prisjetiti se žrtava Oluje’
>>> Omotajte stopala aluminijskom folijom, dogodit će vam se čudo
Komentari

Komentari