U petak, 9. ožujka 2018. godine s početkom u 20 sati, u Centru za kulturu Trešnjevka, Park stara Trešnjevka 1 u Zagrebu, održat će se praizvedba kazališne predstave pod nazivom ” Tko je ubio Zvonka Bušića? ” nastala prema tekstu novinara i kolumnista Tihomira Dujmovića iz njegove knjige “Hrvatska u raljama djece komunizma.

Predstavu je scenski adaptirao Robert Kurbaša, koji u predstavi igra zajedno s Anom Vilenicom, uz alternaciju Lucije Dujmović. Predstava će se izvoditi prema tekstu Tihomira Dujmovića iz njegove knjige ”Hrvatska u raljama djece komunizma”.

U istom kazalištu tijekom ožujka će se održati još četiri reprizne izvedbe: 10., 11., 23. i 30. ožujka. Nakon toga glumci odlaze na turneju širom Hrvatske.

Predstavljanje knjige Tihomira Dujmovića 8. ožujka u 19 sati na Kaptolu

Knjiga ”Tko je ubio Zvonka Bušića?” autora Tihomira Dujmovića, koja je nastala paralelno s radom na predstavi, biti će službeno prestavljena 8. ožujka 2018. u 19 sati, u dvorani Vijenac, Kaptol 29A u sklopu Nadbiskupijskog pastoralnog instituta u Zagrebu. Knjigu će uz autora predstaviti hrvatski novinari i publicisti Milan Ivkošić Marijan Knezović.

Izvor: narod.hr

PRATITE NAS PUTEM APLIKACIJE ZA ANDROID!

Stavovi iznešeni u komentarima ne odražavaju stavove redakcije Portala, već su to osobni stavovi autora pojedinog komentara.

Prati nas i ne propusti ekskluzive!