Četvrtak, 2 srpnja, 2020

(VIDEO) Pjevač iz Frankfurta Antun Tunja Oršolić objavio spot Zagrli nas Slavonijo

Na posljednjem, 14. po redu, Glazbenom festivalu Šokačke pisme održanom u Županji, uspješan nastup ostvario je i hrvatski pjevač Antun Tunja Oršolić iz Frankfurta. Na najnovijem albumu s tog festivala, koji je početkom ove godine izišao u izdanju Croatia Recordsa, nalazi se i Tunjina pjesma pod nazivom Zagrli nas Slavonijo, koju je sam napisao a otpjevao je u pratnji TS Kristali.  

Popularni hrvatski pjevač Antun Tunja Oršolić rodom je iz Tolise, a najveći dio života je proveo u Frankfurtu. Prvi zapaženiji nastup ostvario je pjesmom Hrvatska, Bosna i Hercegovina jedna Domovina, koju je otpjevao na festivalu Stepinčeva katedrala iz tada ratne 1991. godine.

Posavski bećar, kako ga oslovljavaju prijatelji po njegovu istoimenom hitu, snimio je i nekoliko albuma, među kojima i album “Mati i kćeri”,  a osim po hitu Posavski bećer, poznat je i po hitovima Posavina s obje strane i Svatko voli tog bećara.

Za posljednju pjesma Zagrli nas Slavonijo, koja već obara njegove osobne rekorde slušanosti, snimio je i spot kojeg možete pogledati ispod ovog teksta.

Autor: Fenix-magazin/SIM/

Komentari

Komentari