Predsjednice Kolinda Grabar Kitarović Kao prvo, ovo pismo sam naslovio “Likvidacija u potiljak” iz 2 razloga. Prvo da ga sigurno pročitate jer mislim da ovih dana dobivate dosta pisama, a drugi razlog je što ovaj poziv Vučiću, tom dnu dna od čovjeka, koji je i jučer na pitanje da je u Glini govorio o Velikoj Srbiji rekao da je to laž, i da je to Hrvatska izmislila al kao što i sami znate da postoji taj video zapis koji se ovih dana vrti po televizijama.

Ovo vam piše rođeni Imoćanin, koji živi u Hercegovini, koji je sa svojim ocem stajao 6 sati u redu da glasujemo za vas jer smo vam vjerovali i znate da Hrvata iz BiH nije bilo da bi vi izgubili izbore. Moj otac je se vratio iz Njemačke da brani svoj dom i Hrvatsku. Danas nema niti braniteljskog statusa, kuća nam je napola izgradjena, a vi ste ovim pozivom ne samo zabili nož u ledja Hrvatskom narodu, pogotovo Hrvatskim braniteljima, udovicama, obiteljima poginulih i nestalih.

Zato sam ovo pismo i oslovio sa Likvidacija u potiljak, a ne samo nož u leđa. Uspjeli ste nas sve prevariti svojim nekim gesticama poput nošenja Zengi, na kaputu izvezeno hrabrost i slično. Još nedavno ste dali izjavu “puno će vode još Dunavom proteći nego Hrvatska i Srbija postanu prijateljske zemlje”. Upućujete sućut Marijanu Hanžekoviću s naglaskom da je otišao jedan veliki humanist.

A svi znamo tko je bio on. A niste se udostojili doć na posljednji ispraćaj posljednjeg ranjenika u Domovinskom ratu koji je ostao bez obadvije noge. Ali je s ponosom dolazio sa hrvatskom zastavicom na svaki ispraćaj svoga suborca i na svaku obljetnicu predsjedniku Franji Tuđmanu. Sa ovim potezom možete se pozdravit sa drugim mandatom jer je kako sam i naveo već ovaj susret vas i Vučića je bio čista Likvidacija u potiljak Hrvatskom narodu.

I vi se usudite jednom hrabrom borcu generalu Krstičeviću govorit da se država vodi razumom a ne emocijama. Pogledajte na Youtube video “Kako je nastala pjesma Bojna Čavoglave”, pjesma koja je digla moral i svijest svakog Hrvata da uzme pušku u ruke i brani svoj dom. A znamo to je Vučić, huškač koji ni dan danas nije odustao od Velike Srbije.

Usput pogledajte i video Šešelj zardjale kasike 1991 gdje se izrugiva sa Hrvatskim narodom i Hrvatskim vonikom, Pred Vučića ste postrojili mladu Hrvatsku vojsku u kojoj je dosta djece palih Hrvatski branitelja. NEK VAS JE STID!!! Niste dostojni da nosite ikakvo Hrvatsko obilježje. A kad budete išli svom prijatelju Vučiću u posjet u Beograd, preporučam vam da tamo i ostanete. Ovih dana ste se obraćali samo novinarima jer nemate Hrabrosti se javno obratit Hrvatskom narodu jer vas čeka veće izviždavanje nego Milanoviću.

Kad ste nedavno bili u posjetu BiH, niste se sjetili doć u rodno mjesto najvećega junaka rata Blage Zadre i njegova poginulog sina Roberta. Samo da vas pitam kako biste se vi osjećali da je situacija obrnuta, da je netko iz vaše obitelji poginuo u ratu i da ga Hrvatska predsjednica dočekuje uz najveće počasti? Ovo pismo ću završit riječima hrvatski veterana 4 gardijske brigade. Crveni tepih treba zaslužiti.

Josip Galić Joža

PRATITE NAS PUTEM APLIKACIJE ZA ANDROID!

Stavovi iznešeni u komentarima ne odražavaju stavove redakcije Portala, već su to osobni stavovi autora pojedinog komentara.

Prati nas i ne propusti ekskluzive!