Subota, 18 siječnja, 2020

Dvije godine nije pio kavu, ni okusio alkohol – zapanjit će vas promjena

Američki modni dizajner se na dvije godine odlučio odreći svoja dva najveća poroka – kave i alhohola. Rezultati su zapanjujući

Mnogi od nas početkom nove godine odreknu se loših navika, no samo najuporniji svojih se zdravih odluka drže dulji period.

Tobias Van Schneider, dizajner iz New Yorka, odlučio je odreći se dva svoja najveća poroka – alkohola i kave, i vidjeti što će se u njegovu životu nakon te odluke promijeniti na bolje ili možda čak na gore?

Kako piše The Independent, Tobias je gotovo odmah primijetio kako se njegov društveni život srozao.

– Kada bi me društvo pozvalo da im se pridružim na piću, rekao bih ”ne” jer trijezan jednostavno nisam imao snage nositi se s tračevima – priča Tobias.

Ali njegovo tijelo doživjelo je preobražaj, a s tijelom i njegov novčanik. Tvrdi kako je odrekavši se alkoholnih i kofeinskih pića uštedio i do 4000 kuna na mjesec, a i njegova se kvaliteta sna znatno popravila, prenosi večernji list

– Kada sam izbacio alkohol iz svoje prehrane, kvaliteta mog sna drastično se poboljšala. Spavao sam bolje i budio se s više energije.

Tobias priznaje kako su mu pića najčešće povećavala stres i utjecala na anksioznost, a bez njih mu se čitavo tijelo napokon počelo opuštati.

Kada je priču podijelio na svom blogu, nije mogao ni zamisliti koliki će utjecaj ona imati na čitatelje iz cijeloga svijeta.

– Ovo ću isprintati i staviti u novčanik! – oduševljeno je napisao jedan čitatelj.

– Sve je to istina. Morao bih to probati: manje potrošenog novca, manje besanih noći, manje loših kalorija, više slobodnog vremena – zaključio je drugi.


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<
>>> HOROR NA AUTOCESTI: Vozio u suprotnom smjeru i pokosio grupu motociklista. Sedam mrtvih i troje ozlijeđenih: ‘Bili su razbacani posvuda!’
>>> ŠOKANTNA ISPOVIJEST ZATOČENOG DŽIHADISTA: ‘Spavači’ planiraju osvetnički napad. Poseban trn u oku su im ove EU zemlje
>>> NIKO KOVAČ DOBIVA OGROMNO POJAČANJE: Svjetski prvak stiže u Bayern, Nijemci pišu da je sve već gotovo
>>> Skandal u Brezovici! Bujanec otkrio kakvu je paniku preživjela Kolinda!
Komentari

Komentari
X Pratite nas na Viberu!