Čudotvorna biljka iz Biblije liječi mnoge bolesti

Podijeli

Crni kim ili crni kumin (lat. Nigella sativa) porijeklom je iz jugozapadne Azije. Da ne bi bilo zabune, ova biljka nije u srodstvu s kimom kakvog poznajemo u našoj kuhinji i koji rado posipamo po kiflicama.

Sjemenke ove biljke koriste se više od 2000 godine u medicini, a nabaviti se mogu i u obliku ulja.

Crni kim liječi široki spektar tegoba: probavne smetnje, nadutost, oslabljenu jetru, migrenu, razne upale, snižava temperaturu, liječi gljivične, bakterijske i virusne infekcije, snižava šećer u krvi, pospješuje proizvodnju mlijeka kod dojilja, regulira hormone, liječi bronhitis, pomaže kod gripe, jača imunitet, pomaže kod kožnih oboljenja, poboljšava cirkulaciju, pomaže kod reume i multiple skleroze, ublažava simptome alergija, jača krvne žile itd. Čak navodno liječi i rak tako što direktno napada njegove stanice i uništava ih.

Učinak crnog kima znanstvenici su proučavali nekoliko stotina puta i svi se slažu kako je čudotvorna, jedna od najučinkovitijih ljekovitih biljaka.

Sjemenke crnog kima pronađene su u grobnici faraona Tutankamona, a tamo sigurno nisu završile slučajno. Ljekovitost crnog kima se spominje i u Bibliji te u Kuranu.

Izvor novizivot.net


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<
>>> KOVAČ JE DOBIO NAJODVRATNIJI OTKAZ U NOVIJOJ POVIJESTI NOGOMETA: Detalji o kojima gotovo nitko ne želi pričati
>>> VODITELJICA VIJESTI PRASNULA U SMIJEH KAD JE ON UŠAO: Pogledajte što ju je nasmijalo toliko da je brisala suze
>>> KAKAV ODGOVOR ŠKORE! U nekoliko rečenica ‘utišao’ Božinovića i prozvao Plenkovićevu vladu na odgovornost!
>>> DIJELITE DALJE! Nikola Kajkić dobio ozbiljne prijetnje
Komentari

Najnovije