Utorak, 4 kolovoza, 2020

Brak završio još na svadbi: Kum udario mladu i vikao da se nisu trebali ženiti

NOVOPEČENI bračni par okončao je brak samo nekoliko sati nakon što je razmijenio zavjete. Naime, dok je svadba još trajala, mladoženjin kum, koji mu je ujedno i brat, pretukao je mladenku.

Vojnik Steffan Wilson (25) i učiteljica Erin Mason-George (26) vjenčali su se prije četiri mjeseca, no tek je prije nekoliko dana objavljeno što se dogodilo na njihovoj svadbi. Nakon što ju je kum pretukao Erin četiri mjeseca nije vidjela muža, a njihovi prijatelji tvrde da su krenuli svatko svojim putem.

Tomos Wilson (29) iz Swansea napao je mladenku, njene dvije sestre i majku te vikao da se njegov brat nije smio oženiti. Umjesto da pruži utjehu svojoj novopečenoj ženi, Steffan je otišao kući sa svojom obitelji.

“Brak je završio u jednom danu, to je sigurno neki rekord”, rekao je prijatelj obitelji za Daily Mail.

“Čak nisu bili dovoljno dugo u braku da se razvedu, kako sam čuo, samo su poništili brak. Mladoženja je morao birati, ili mladenka ili njegova obitelj. Kad je otišao kući sa svojima, brak je završio.”

Kum je mladenku udario, zgrabio za vjenčanicu i vukao niz stube. Nakon toga napao je njenu obitelj i izjavio da se Steffan nikad nije trebao vjenčati s njom. Sukob je počeo kad je obitelj pokušala pomoći pijanom mladoženji da ode u sobu. Tomos pak tvrdi da je vidio da mladenka šamara njegovog brata i psuje. To je potvrdio i drugi kum Harry Wilson, koji je rekao da je mladenka udarila mladoženju govoreći da je vrijeme za krevet te da je ona prva udarila Tomosa kad je išao pomoći bratu koji je pao niz stube.

Sud je proglasio Tomosa krivim za napad i uništavanje imovine te mu je određeno plaćanje odštete mladenki i njenoj obitelji.

Izvor: Index.hr


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<
>>> Otkud Pupovčevoj supruzi povjerljive informacije o statusu presude Thompsonu?
>>> POVLAČE SE MESNI PROIZVODI IZ LIDLA: Uhvaćeni u teškom kršenju zakona! Nadamo se da niste ovo kupili!
>>> BIO U ZAGREBU: Glavna je vijest u Srbiji, svi pišu o tome: Ispljuvao je Hrvate, ponizio ih je!
>>> Legendarni Robert Prosinečki ovu je tajnu čuvao 21 godinu; evo što se točno dogodilo na SP-u 1998. godine
Komentari

Komentari