Utorak, prosinac 10, 2019

Bez muke: Genijalni trik kako oguliti češnjak za par sekundi 

Video koji prikazuje kako jednostavno, i to u samo par sekundi, oguliti češnjak je u posto pravi viralni hit.

Korisnica Twittera @VPestilenZ je podijelila video brze metode uklanjanja svih češnjeva iz glave češnjaka, a sve što joj je trebalo bio je mali nož.

– Kao netko tko kuha mnogo korejske hrane, to je najbolji način da se oljušti češnjak – napisala je @VPestilenZ uz video.

U videu je prikazano kako korisnica jednom rukom drži češnjak, a drugom rukom, uz pomoć malog nožića, probija ljusku svakog češnja, ali ne na sredini češnja, već bočno gdje se nalazi tvrđi dio.

Metoda izgleda brzo i bezbolno u usporedbi s drugim metodama guljenja – uključujući i trešnje češnja češnjaka u zatvorenoj staklenci dok ljuske ne otpadnu.

Video je dosad pogledalo preko 12 milijuna ljudi, podijeljen je preko 100.000 puta, a ima i više od 7000 komentara.

Video je komentirala i poznata manekenka Chrissy Teigen, koja je napisala dvije kuharice i poznato je da koristi puno češnjaka u kuhanju, prenosi 24sata

Broj komentara se povećava iz dana u dan, a uglavnom se korisnici čude toj lakoj tehnici, a mnogi koji su ga isprobali napisali su kako ga obožavaju jer im je uštedio i puno vremena i i muke.


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<
>>> PROFESORICA DJECI NA IZLETU PUŠTALA ‘JUGOSLAVIJO’! Vozač busa, branitelj: ‘Rekla je da tu himnu posvećuje meni’
>>> Dobio milijun i pol kuna na lutriji, ali do njih ne može doći
>>> BAČIĆ IZJEDNAČIO SUTJESKU I BLEIBURG: Kao što odlazak u Bleiburg nije veličanje NDH, tako ni odlazak na Sutjesku nije veličanje komunističke Jugoslavije
>>> Dali je dolazak izaslanika Vlade na Sutjecku veličanje SFRJ ?
Komentari

Komentari