Petak, 14 kolovoza, 2020

“Ovo je čudo”: Džepna Biblija zaustavila metak i spasila policajca

Čudo Biblije” spasilo život policajca! Prosvjednik ga je upucao u prsa, ali metak se zaustavlja zahvaljujući maloj džepnoj Bibliji koja se nalazila u lijevom džepu uniforme…

Bolivijski policajac zahvalio je Bogu što mu je poštedio život nakon što mu je džepna Biblija zaustavila metak da mu ne uđe u prsa.

Policajac kaže da je u njega ispaljen metak iz oružja koje je ukradeno iz policije tijekom sukoba s prosvjednicima odanih bivšem predsjedniku Evo Moralesu i policijskim službama.

Incident se dogodio u općini Yapacani, u istočnoj Boliviji, dok je policija pokušala smiriti prosvjednike.

U pucnjavi je bio potpuno neozlijeđen zahvaljujući Božjoj riječi.

Oscar Gutierrez, voditelj Specijalne jedinice za borbu protiv zločina Santa Cruza, objasnio je kako je njegov časnik pogođen u prsa, ali da ga metak nije ozlijedio jer je “imao Bibliju koja je zaustavila metak”.

“Da, ovo je čudo”, objasnio je službenik, javlja Daily Mail.

“On je mladi časnik čiji je život čudesno spašen, pogođen je metkom, pretpostavljam kalibra 9 mm, a znam da je upotrijebljeno oružje ukradeno od bolivijske policije”, dodao je Gutierrez.

Kažu kako su prosvjednici pucali iz vatrenog oružja i koristili suzavce ukradene od policije prije nekoliko dana, kada su prvi put izbili protesti.

Nakon što ga je metak pogodio, policajac je poslan u grad Santa Cruz kako bi prošao medicinske pretrage, ali on se ubrzo vratio na posao na jer nije ozlijeđen u incidentu, navode lokalni mediji.

medjugorje-info.com

Komentari

Komentari