Subota, 22 veljače, 2020

Majka dječaku koji je umirao stavila sliku Padre Pia na glavu! Evo što se dogodilo…

Dječak iz Italije nije pokazivao znakove života ali…

Bruno Menicucci iz Perugije, dječak koji je tek navršio četiri godine, imao je malo povišenu temperaturu. Njegova sestra Mirella bila je tek koju godinu starija kada je nakratko ostala paziti na brata. U jednom trenutku primjetila je da Bruno ne diše pa je odmah pozvala majku koja je dotrčala i vidjela kako joj sin nepomično leži potpuno znojan i otvorenih očiju. Usta su mu potpuno poplavila i nije pokazivao znakove života.
Hitno je pozvala liječnika bojeći se najgoreg, no u svoj toj panici dobila je božansku inspiraciju; preporučila je dječaka Padre Piju i stavila njegovu sliku na glavu malog Bruna. U tom trenutku dječak je počeo normalno disati i za koji dan potpuno se oporavio. Žena je odmah odlučila da će svi otići u San Giovanni Rotondo zahvaliti se Padre Piju na pomoći. Održala je obećanje i 1942. obitelj je posjetila sveca kojem se mali Bruno osobno zahvalio.
Padre Pio mu je rekao: “Molio sam za tebe, snažno sam molio samo za tebe!”
Taj se događaj posebno dojmio obitelj i nakon Drugog svjetskog rata ponovno su došli u San Giovanni Rotondo gdje je Bruno iz svečevih ruku primio Prvu pričest.

(vlč. Charles Mortimer Carty: “Padre Pio: The Stigmatist”)

padrepio.hr


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<
>>> Bivši savjetnik opleo po predsjednici: ‘Neka demantira što je obećala Vučiću!
>>> KOLINDA MIJENJA RETORIKU: Pogriješila sam oko pozdrava “Za dom spremni”
>>> Ibrahimović hvalio Modrića, pa doživio iznenađenje: Srpski mediji proglasili ga ustašom
>>> NOVINARI UŠLI U KUĆU PSIHOPATSKOG UBOJICE IZ BiH: Susjedi okreću glavu, ne žele se ni približiti dvorištu ubijenog Gačića
Komentari

Komentari