Četvrtak, 28 svibnja, 2020

Bivša vještica otkrila šokantne detalje o sotonističkim ritualima na Noć vještica

Bivša vještica Beth kaže da je nekada voljela Noć vještica – sve dok nije shvatila što se tada događa.

“Zaista ne volim odavati mnogo detalja, jer je vrlo teško pričati o tome i iskreno, ne želim uznemirujem (ljude u potpunosti)”, kaže u  videu.

Od njenog spasenja proteklih godina, i iscjeljenju i oslobođenju koje su uslijedili, Beth je shvatila da je bila iskorištena za sotonski ritual za Noć vještica kada je imala samo 3 godine.

“Išli smo u (mormonsku) crkvu, a ono što se uslijedilo sledilo mi je krv u žilama. Dali su mi slatkiš, ali to je samo bio uvod za seksualnu zloupotrebu koja će se dogoditi u sotonskom ritualu “, otkriva Beth na svom blogu.

“Tijekom Noći vještica sotonisti koriste malu djecu, kao što sam ja bila, kao seksualne idole za obožavanje. Druga djeca imaju mnogo goru sudbinu. Smrt. Znam da je to više od onog što bi mogli zamisliti, ali je to istina. Jedva mogu pisati ove riječi zbog istine koja donosi bol veća nego što mogu podnijeti. Da nije milosti i ljubavi Isusa Krista, ne bih bila ovdje, da pišem sve ovo”, kaže Beth.

Pogledajte video kako biste saznali više o njoj i doznajte pravo značenje Noći vještica.

Izvor: novizivot.net


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<
>>> “Ubij bližnjeg svog”, knjiga srpskog autora o UDBI: “Gadafi je pitao zašto Titu dozvoljavate ubijati disidente, a meni ne”?
>>> POČINJE: Sirijski i turski vojnici se sukobili blizu granice
>>> KOLINDA RAZBJESNILA HDZ-OVCE! Odriče je se čak i prijatelj iz stranke: Zašto joj je to baš sad trebalo?
>>> SRAMOTA: Ovo dobiju hrvatski policajci za 12 sati na granici – a obrok koji u dućanu košta 25 kuna plaćamo 80!
Komentari

Komentari