Zagreb, 16.10.2021. -IPredsjednik Vlade RH Andrej Plenković sudjelovao je na konferenciji "2. Dani poljoprivrede, ribarstva i šumarstva". Tom će prigodom s ministricom poljoprivrede Marijom Vučković uručiti odluke i Ugovore iz mjera Programa ruralnog razvoja i Operativnog programa za pomorstvo i ribarstvo, a obići će i izložbene stolove s poljoprivredno-prehrambenim proizvodima.. Na fotografiji Marija Vučković, Andrej Plenković. foto HINA/ Daniel KASAP/ dk

Evo zašto NIKADA ne biste trebali guglati simptome svoje bolesti

Podijeli

Gotovo svaka osoba koja ima pristup internetu barem jednom se našla u situaciji da gugla simptome nekih bolesti. Kao posljedica toga najčešće se javlja panika jer rezultati pretrage simptoma najčešće završavaju sa zaključkom da imate neku neizlječivu bolest.

Upravo zbog varljivih dijagnoza koje većina postavlja sama sebi nakon guglanja simptoma, liječnici preporučuju nekoliko savjeta, piše N1.

Nikad sami sebi ne postavljajte dijagnozu

Može biti vrlo opasno postavljati dijagnozu na temelju internet pretraživanja. Guglanje simptoma će vam uzeti puno vremena što će odgoditi vaš odlazak doktoru i pravovremenu pomoć.

Nemojte sami sebi propisivati ​​lijekove

Jedna je stvar tražiti savjete za zdravu prehranu na internetu, a sasvim druga (često i opasna) primjena nekih sredstava za liječenje konkretnih bolesti.

Pretraga blogova

Samo zato što netko ima popularan blog to ne znači da znaju o čemu pišu. Osim toga prva stranica koju vam Google izbaci ne mora biti i najtočnija.

Otiđite liječniku

Jednostavno je, čitanje i informiranje na internetu samo će vas dodatno zabrinuti, ali vas neće izliječiti. Za konkretnu dijagnozu i liječenje morate otići liječniku.


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<
>>> ŠOK ZA KOLINDU I MILANOVIĆA! Miroslavu Škori u novom istraživanju naglo skočio rejting
>>> Drama u Njemačkoj: Državljanin BiH pucao na policiju i ranio specijalca
>>> ZORAN PUSIĆ PRALJKA USPOREDIO S HITLEROM: Po bošnjačkim medijima ocrnio i Kolindu
>>> RODNI LIST; Zašto nam je zabranjena naša nacionalnost, da se izjašnjavamo kao Hrvati?
Komentari

Najnovije