Ponedjeljak, 13 srpnja, 2020

ŠOK ZA CRO COPA: Pompozno najavljeni meč mogao bi biti otkazan

“Posljednje što bi htjeli napraviti jest utjecati na karijeru ovog čovjeka. Borci ne mogu raditi i zarađivati čitav život i treba im se dati prilika”, rekao je Mazzuli 

U ponedjeljak je hrvatskim medijskim prostorom odjeknula vijest da će Mirko Filipovićdebitirati u Bellatoru i to 25. svibnja, a protivnik će mu biti Roy Nelson. Borac koji ga je već jednom porazio u UFC-u.

Dvogodišnja suspenzija

Cro Copovi fanovi oduševljeno su dočekali ovu vijest jer Filipović je u sjajnom nizu od osam pobjeda i ove mu je prilika da se osveti jednom od boraca koji su ga pobijedili u njegovoj dugogodišnjoj karijeri. Ali, problem bi mogla predstavljati njegova suspenzija koju je zaradio dok se borio u UFC-u.

‘Treba mu dopsutiti da se bori’

Mike Mazzulli voditelj je specifične komisije “Mohegan Tribe Department of Athletic Regulation” koja nadgleda priredbe te organizacije te je izjavio kako je Cro Cop u procesu dobivanja licence:

“Ovdje u Moheganu, istog trenutka kada dobijem liječničke testove, mi smatramo da je započeo proces dobivanja licence, tako da u tom trenutku imam jurisdikciju nad svakim takvim borcem. Već sam kontaktirao Cro Copa i informirao sam ga da ga želim testirati. Trenutačno proučavam njegov slučaj”, prenosi Fight Site.

No Mazzuli ne dvoji da će sve proći bez problema te tvrdi da će njegova Komisija utvrditi da je dvogodišnja suspenzija odslužena ukoliko ne bude problema testovima prije same borbe:

“Posljednje što bi htjeli napraviti jest utjecati na karijeru ovog čovjeka. Borci ne mogu raditi i zarađivati čitav život i treba im se dati prilika. Prema mom mišljenju, to se dogodilo prije tri godine i sada mu treba dopustiti da se bori i da zarađuje za život. Ja sam čovjek koji vjeruje u fair play”, rekao je Mazzuli.

Komentari

Komentari