fbpx
Utorak, listopad 15, 2019

Otkriveni detalji s ključnog sastanka o Rakitiću, spominjalo se ime zamjene

MUNDO Deportivo, medij blizak Barceloni, otkriva detalje sastanka koji je bio ključan za budućnost Ivana Rakitića u Barceloni. Trener Ernesto Valverde sastao s predsjednikom Barcelonine uprave i na sastanku koji je trajao više od tri sata nije imenom zatražio niti jedno pojačanje, baš kao što nije stavio veto ni na jedan od mogućih odlazaka s Camp Noua.

Jedna od glavnih Valverdeovih karakteristika je upravo ta da je uvijek spreman raditi s onime što ima, bez velikih zahtjeva prema Upravi. Tako se izjasnio da je spreman raditi s Griezmannom ako dođe, ali i nastaviti s pokušajima da u momčad potpuno uklopi Coutinha, koji se još uvijek traži, iako je prošlo već neko vrijeme od njegova dolaska iz Liverpoola.

Osim odlaska Coutinha, Španjolac ne bi imao problem ni s odlaskom Ivana Rakitića ako bi uprava razmislila o mogućnostima da dovede Danija Pareju iz Valencije kao alternativu.

Rakitić bi vrlo brzo mogao napustiti Camp Nou

Pitanje je i kako će na to reagirati Rakitić koji ima važeći ugovor s Barcelonom do 2021. godine, a Radio Cadena Ser piše da je Valverde praktički stavio Rakitića na transfer listu.

U klubu su uvjereni da će najbolje ponude za Rakitića dobiti iz Italije i Engleske. Zasad se radi se samo o spekulacijama u kojima se najčešće spominju Manchester United i Inter. Računica je jednostavna za Barcelonu: ako žele potrošiti 200 milijuna eura na pojačanja, moraju na izlaznim transferima zaraditi 100 milijuna eura, kako bi ostali u okvirima financijskog fair-playa, prenosi index.hr

PassioneInter.com razgovarao je nedavno s poznatim menadžerom Vincenzom Cavaliereom, ujedno i menadžerom Andreja Kramarića, a on je u razgovoru ponudio i svoje viđenje Rakitićeve situacije.

“Naravno da je moguć njegov transfer u Inter. Naravno, sve ovisi i od financijske situacije Intera jer on ima veliku plaću u Barceloni. Čini mi se da Inter sada ima većih financijskih sredstava i da ga može priuštiti”, zaključio je Cavaliere, a osim Intera, tu je i Paris Saint Germain za kojeg je poznato da je zainteresiran za Rakitića.


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<
>>> PAPA FRANJO: Postoji milost u Međugorju. Ne može se poreći, ljudi se obraćaju
>>> PUPOVAC PRIJAVLJEN ZA UBOJSTVO DR. ŠRETERA! Policija zaprimila do sada nepoznate dokumente
>>> VIDEO Mandžukić: Da toga nije bilo, još bih nosio sveti hrvatski dres
>>> OČITAO MU LEKCIJU: Luka Mišetić odgovorio profesoru kojem se ‘povraćalo’ od posjeta Vukovaru
Komentari

Komentari