Petak, 5 lipnja, 2020

Funcuti: Prodali ste se mafiji! BBB: Na ulici neće biti mira

“Koliko je Davoru Šukeru stalo do nogometa u našoj županiji pokazao je upravo svojim nedolaskom u Šibenik”, pišu Funcuti

Izvršni odbor Nogometnog saveza Šibensko-kninske županije jednoglasno je podržao kandidaturu Davora Šukera za predsjednika HNS-a.

Predsjednik županijskog saveza Željko Dulibić izjavio je da će od Saveza dobiti oko 100 tisuća eura u iduće četiri godine za ulaganje u infrastrukturu, zbog čega su im odlučili dati potporu.

Nije dugo trebalo čekati reakciju Funcuta, navijača Šibenika.

“Uskoro nas očekuje još jedna izborna sjednica Skupštine HNS-a, pa je kao i proteklih godina počelo obilaženje županijskih nogometnih saveza kako bi se lobiralo za pojedine kandidate. Kada ovako čitate ovu informaciju sve izgleda jako benigno, odnosno kao uobičajena procedura koja je legalna i legitimna.

Jad i bijeda Županijskog nogometnog saveza Šibensko-kninske županije
Uskoro nas očekuje još jedna izborna sjednica Skup…

Posted by UN Funcuti Šibenik on 26. studenoga 2017

Tako bi i bilo da se ne radi o Hrvatskom nogometnom savezu. Zanimljivo je kako se neke institucije prave gluhe bez obzira na glas naroda koji godinama upozorava na katastrofalnu situaciju. Ovaj put to je glas navijača koji godinama upozoravaju na nedopustivu povezanost politike i institucije koja bi trebala biti bez ikakvog utjecaja politike. Također žalosno je kako vlast ignorira činjenicu da je jedan nacionalni sportski savez na nedopustiv način povezan s politikom.

Na ovu situaciju smo se tijekom godina nažalost navikli, ali kada smo pomislili da ne može biti gore onda su nas naši sugrađani opet neugodno iznenadili. Ovaj put su to odradili maestralno, naime gospoda iz Županijskog nogometnog saveza Šibensko-kninske županije Željko Dulibić, Hrvoje Kulušić i ostali, su na najjadniji mogući način dali podršku kandidatu Davoru Šukeru. Prodali su svoj glas za bijednih 100.000 eura. Zamislite od godišnjeg proračuna HNS-a od preko 200.000.000,00 kuna u nekoliko godina je Šibensko-kninskoj županiji obećana crkavica od 100.000 eura.

Naravno cifra od 100.000 eura  je najmanje bitna u cijeloj ovoj priči te ne sumnjamo da bi se uhljebi iz Županijskog nogometnog saveza Šibensko-kninske županije prodali i bez tog iznosa jer će njihov glas mafiji na kraju ići njima u korist. Ovo nije kraj jada koji se odigrao u Šibeniku, naime gospoda iz županijskog nogometnog saveza podršku Davoru Šukeru nisu dali osobno kandidatu jer se nije udostojao doći u Šibenik, nego potajno i podmuklo njegovom izaslaniku Anti Kulušiću.

Koliko je Davoru Šukeru stalo do nogometa u našoj županiji pokazao je upravo svojim nedolaskom u Šibenik, a s ovom gestom je pokazao i koliko je jadna ekipa iz županijskog saveza. Neka gospoda znaju, naš glas ćete i dalje glasnije nego ikada slušati s tribina sportskih borilišta, naša borba nikad neće prestati jer nas za sport za razliku od vas veže nešto što vi nikada nećete razumjeti.

Uništili ste nam klub i reprezentaciju, a sada je  vrijeme za vaš odlazak jer ste nam dirali u ono što nam je najsvetije i od toga napravili svoj isprdak.

BILO BI DOSTA! ŠIBENIK KONTRA HNS-A!!

UN FUNCUTI ŠIBENIK”

No, nisu Funcuti jedini koji su reagirali, jučer su poruku poslali i BBB-i. Oni su se skupili ispred Draženova doma i istaknuli transparent na kojem je pisalo:

“Dok Mamić postavlja i bira, na tribini i ulici neće biti mira” 

Komentari

Komentari