Petak, 14 kolovoza, 2020

FIFA opet uhvaćena u korupciji i namještanju: Hrvatski trener izašao s dokazima, nije jedini…

Hrvat, koji je inače izbornik Sudana, objavio je fotografiju na kojoj je pokazao da su njegovi glasovi trebali ići Salahu, Maneu i Mbappeu, pišu današnje Sportske novosti.

 

Nakon što je Lionel Messi u ponedjeljak osvojio FIFA-inu nagradu za najboljeg nogometaša svijeta, ne stišavaju se kritike na račun tog izbora, a uključio se i Zdravko Logarušić koji je optužio krovnu nogometnu svjetsku federaciju da mu je ukrala – glas…

Hrvat, koji je inače izbornik Sudana, objavio je fotografiju na kojoj je pokazao da su njegovi glasovi trebali ići Salahu, Maneu i Mbappeu, no FIFA je nakon izbora objavila kako je Logarušić glasove dao – Messiju, Van Dijku i Maneu.

“Ne znam što se dogodilo. Fotografirao sam papir koji sam potpisao s tajnikom Sudanskog nogometnog saveza!”, rekao je Zdravko.

Nije jedini, javio se i kapetan Nikaragve Juan Barrera koji tvrdi kako nije glasao za Messija…

“Nisam glasao za Messija, iako ispada da jesam. Prošle godine sam mu dao svoj glas, ali ne i ove.”, poručio je. Je li netko slučajno pobrkao glasove? Kako se radi o organizaciji s dugom tradicijom korupcije i podmićivanja, malo tko u to vjeruje…

Komentari

Komentari