Hrvatsko povijesno društvo Požežani poziva Vas na SVEČANU PRISEGU POVIJESNE POSTROJBE “GRADSKA STRAŽA POŽEGA” dana 9. ožujka (petak) u 11.00 sati, na Trgu sv. Trojstva ispred Gradske kuće, a uoči Dana grada Požege – Grgureva.

Ovom prilikom postrojiti će se pripadnici povijesne postrojbe “Gradska straža Požega” kako bi dali prisegu Domovini Hrvatskoj, voljenom gradu Požegi i gradonačelniku, uz prisustvo Hrvatske vojske i policije, Vatrogasaca i povijesne postrojbe “Trenkovi panduri” te Gradske glazbe.

Povijesne postrojbe “Gradska straža Požega” i “Trenkovi panduri” pozivaju Vas na svečani program povodom Grgureva 2018., koji će se održati u subotu 10. ožujka u 11.00 sati na Trgu sv. Terezije kod spomenika Fra Luke Ibrišimovića Sokola, gdje će u svečanom mimohodu doći 20 povijesnih postrojbi iz Republike Hrvatske i inozemstva. Sveta misa povodom Grgureva i Dana grada Požege, služiti će se u katedrali sv. Terezije Avilske u nedjelju 11. ožujka, u 11.00 sati.

Veselimo se Vašem dolasku!

034 portal

PRATITE NAS PUTEM APLIKACIJE ZA ANDROID!

Stavovi iznešeni u komentarima ne odražavaju stavove redakcije Portala, već su to osobni stavovi autora pojedinog komentara.

Prati nas i ne propusti ekskluzive!