Četvrtak, 20 veljače, 2020

VIDEO/ RADONČIĆ: Izetbegović je kreten, SDA je imala ključnu ulogu u pobjedi Komšića

Sinoć u u emisiji “Face to Face” Face televizije gost je bio Fahrudin Radončić, predsjednik Saveza za bolju budućnost. Oštro i otvoreno govorio je o političkoj sceni Bosne i Hercegovine, ali i o odnosu s Bakirom Izetbegovićem.

Bakir Izetbegović je kreten, rekao je Fahrudin Radončić predsjednik Saveza za bolju budućnost (SBB), gostujući u emisiji Face to Face Senada Hadžifejzovića.

Na opasku Hadifejzovića, ”teška riječ da je kreten”, Radončić je nastavio:

”Ja se ispričavama ljudima koji imaju tu mentalnu stranu, ali njemu se ne ispričavam. Popiši što je govorio za mene i moju obitelj, a ja o njemu nisam ništa govorio u prvom licu”, rekao je, govoreći kako mu je Izetbegović montirao procese.

”Ako vama netko montira proces, tko to može raditi. Ako on diže ljude iz SIPA-e, diže ljude iz OSA-e, ako imate ‘Osmicu’ tog nesretnog nekadašnjeg magacionera koji pritišće suce da vas osude, ako ide i vrši pritisak na sve pore društva i medije, to je bolan hobotnice. Što ja ne bi to nazivao pravim imenom…. i sad se to kaže to je nešto osobno Fahro. Ne možete me udarati tamo gdje sam najjači”, poručio je između ostalog Radončić, govoreći da je najjači na patriotizmu i na rezultatu.

”Ja sam kad je to bilo najteže i žrtvama u ratu u obitelji i boravkom svakog dana rata i izgrađivanju mnogo korisnih stvari za BiH, pokazao koliki sam patriot. On može pričati gluposti, ali ja ću uvijek moći odgovoriti”, poručio je Radončić.

-Za pobjedu Komšića ključnu ulogu ima SDA. Koja je najutjecajnija stranka u islamskoj zajednici, pa SDA! SDA noć uoči izbora promijeni tisuće članova izbornih komisija.

Ja se iskreno nadam da će ovog puta Vlada biti mnogo uspješnija.Ne znam hoće li opstati. Svi koji su bili sa SDA imaju jako loše iskustvo. SDA dok vas mami šećerom vas mami. Tražili su harmonizaciju odnosa i poslije tri mjeseca prave montirane procese protiv nas. To se u politici zove prevara, jasno je kazao Radončić. /HMS/


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<
>>> PUPOVAC: Znamo što je Vukovar. On pripada ni Hrvatima ni Srbima nego…
>>> I Amerikanci se rješavaju svojih MiG-ova, evo o čemu je riječ
>>> 8 bolesti i problema koje rakija može izliječiti
>>> ISPOVIJEST HAŠKOG ISTRAŽITELJA: KAKO SAM UHITIO GRADONAČELNIKA VUKOVARA ZBOG POKOLJA NA OVČARI
Komentari

Komentari