Utorak, 26 svibnja, 2020

(VIDEO) Jokić na srpskoj tribini ”Privrednik”: Hrvatske neće biti biti bez manjina i manjinskog obrazovanja

Svi su proteklu godinu dana čuli za Borisa Jokića , navodno Crnogorca, bez sumnje školovanog u Velikoj Britaniji. Jokiću je Milanovićeva vlada uputila javni poziv za provedbu reforme hrvatskog obrazovnog sustava ili kako su oni to nazvali: Kukurikul.
Javni poziv umjesto javnog natječaja kao da je Jokić Bogom dan a Hrvatska nema sposobnog i obrazovanog kadra za bilo kakvu reformu.
Jokića je podržala SDP partija uz svu silu agresivnih , ljevičarskih organizacija i udruga.
Trenutna hrvatska vlada , navodno „desnoga centra“ demagoga Andreja Plenkovića se ovih dana riješila još dvije gospođe uključene u reformu školstva. Gospođe Vican i Culej-Buljan nikako nisu odgovarale agresivnim ljevičarskim jurišnicima.
Dobrim djelom je za to zaslužan upravo Andrej Plenković koji je ljevičarskim udrugama kojima je osnovni cilj borba protiv katoličke crkve, branitelja i navodnih fašista dodao na račune još sredstava nakon njihovog agresivnog napada i smjene ministra Hasanbegovića.
Plenković je već u nekoliko navrata svojim uvijenim,demagoškim tonom izrekao potporu Jokiću i kako stvari stoje Jokić će voditi reformu školstva u Hrvatskoj.

Jokić je isto tako aktivan , pa pogledajmo njegove izjave na srpskoj tribini udruge „Privrednik“.
Ističemo da nipošto ne podržavamo niti Jokića , niti srpsku udrugu, niti moderatora Sašu Kosanovića koji na Srpskim novostima uporno vrijeđa i omalovažava hrvatskog čovjeka i Republiku Hrvatsku ali prenosimo s njihovog You Tube kanala.
Pogledajmo:

 

Komentari

Komentari