Srijeda, 15 srpnja, 2020

TAJNE FOTOGRAFIJE: Pogledajte tko je stari ‘pajdaš’ Andreju Plenkoviću!

Upravo je njihovo prijateljstvo rezultirao i dogovorom oko istražnog povjerenstva za Agrokor

Prijateljstvo iz studenskih dana aktualnog premijera Andreja Plenkovića i nekadašnjeg ministra pravosuđa u vladi SDP-a Orsata Miljenića, obavijeno je velom tajne. Iako se dugi niz godina poznaju i druže, dvojac je uspješno krio da se poznaju i da su prijatelji.

Upravo je njihovo prijateljstvo rezultirao i dogovorom oko istražnog povjerenstva za Agrokor, jer premijer Plenković u SDP-ovim redovima ima odanog i dugogodišnjeg prijatelja. A to je upravo nekadašnji ministar pravosuđa Orsat Miljenić, tvorac sramotnog LEX Perkovića i predlagač izmjena Ovršnoga zakona, prema kojima su ovrhe u Hrvatskoj postale uspješan biznis za javne bilježnike i odvjetničke urede. Upravo je Miljenić imao svoju privatnu odvjetničku tvrtku pa je to bio razlog zašto je omogućio višemilijunske naknade drugim kolegama odvjetnicima. Inače, njegov odvjetnički ured godinama se bavi upravo ovršnim predmetima, iako je vlasništvo nad njim prenio na druge osobe tijekom ministarskoga mandata.

Da se Plenković i Miljenić i danas redovno druže potvrđuju nam i brojni Dubrovčani, budući da je premijerova supruga Ana Maslać također iz toga grada. Stari prijatelji vidjeli su se i tijekom ljeta, kada je aktualni premijer na nekoliko dana otišao na odmor upravo u suprugin rodni grad. Ondje mu je društvo pravio upravo Orsat Miljenić, a zahvaljujući prijateljstvu s njim dogovoreno je i tko će sve sjediti u upravo osnovanom Povjerenstvu za Agrokor.

Šira javnost za ovo ne zna, dijelite 

Kada je u pitanju HDZ i SDP, očito, ništa nije slučajno.

Izvor: 7dnevno

Komentari

Komentari