Subota, 4 srpnja, 2020

Plenković zna tko mu ‘radi o glavi’: Neće vas previše iznenaditi na koga sumnja

”Predizborni spot ‘Vjerodostojno’ za parlamentarne izbore 2016.godine Andrej Plenković snimao je u uredu odvjetnika Borisa Šavorića”, objavio je N1 te u neugodno poziciju doveo premijera, jer kao što je poznato spomenuti odvjetnik sudionik je prepiske oko izrade lex Agrokora, a neki od sudionika prepiske kasnije su angažirani i kao konzultanti u posrnulom koncernu Agrokor. Da je tome doista tako nakon što je ulovljen u pomalo nezgodnoj situaciji medijima je potvrdio i sami premijer tvrdeći kako je lokacija odabrana ”slučajno”.

”Nije to jedina lokacija, bili smo i na Baldekinu, u Karlovcu, Slavoniji, Dalmaciji, to je bio jedan miks aktivnosti i ta lokacija je bila u biti sasvim slučajna”, poručio je Plenković. Uz Plenkovićevu slučajno teoriju stoji i dio HDZ-ovaca koji prepričavaju kako se snimanje prvotno trebalo odviti na vrhu nebodera, ali pogled na grad zaklanjale su im rešetke pa su se spustili nekoliko katova niže baš u ured spornog odvjetnika koji tijekom snimanja spota nije bio u uredu.

Inače, i ministrica Dalić prije odlaska iz Vlade tvrdila je kako sa Šavorićem nema nikakve veze, nedugo potom u medije su procurili mailovi koji je opovrgavaju. U medijima se govorilo i kako je premijer osobno Šavorića pozvao da se pridruži ekipi koja sudjeluje u pisanju kontroverznog zakona, ali te tvrdnje Plenković je demantirao. Ipak, potvrdio je kako su on i odvjetnik išli u istu srednju školu, ali ne i da su bliski prijatelji.

Znakovito je kako je spot kojim se Plenković predstavio hrvatskoj javnosti snimala produkcijska kuća Esterhaus, a kompletan posao odradila je agencija UNEX kojoj je HDZ u kampanji isplatio oko 170 tisuća kuna za promociju. Agencija je, tvrdi naš izvor iz vladajuće stranke, organizirala kako snimanje, tako i lokacije snimanja, a spot nije bio emitiran u potpunosti. Plenković je, navodi naš sugovornik, uvjeren kako iza cijele priče stoji osobno Ivica Todorić koji mu se osvećuje, no on sam kako se čini ne misli odustati, iako su pred njime nedvojbeno teški dani.

Izvor: Dnevno.hr


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<

>>> (VIDEO) Žena je rodila 11 zdravih beba, ali to nije ono najčudnije

>>> PLENKOVIĆ ZARATIO S PREDSJEDNICOM: Odbio zajedničku sjednicu s predsjednicom, evo zašto

>>> Nadbiskup upozorava: Evo kako će Antikrist zavesti i izabrane i svete duše!

>>> NJEMAČKA: Policija nadzire izlaze iz grada, pregledavaju i šire područje – Muškarac pucao iz automobila u dvije žene – jednu ubio

Komentari

Komentari