Utorak, 2 lipnja, 2020

Ogorčeni SDP-ovac snimio rezanje iskaznice stranke uz smiješnu melodiju

Video u kojemu Koprivničanac javno škarama reže člansku iskaznicu SDP-a u kratkom je vremenu postao viralan. Objavljen je sinoć na profilu Marija Vukovića, a do danas je već skupio više od 7500 pregleda te je podijeljen 50-ak puta.

Profil je, inače, otvorio kao Mario Wolf.

– Šesnaest jebenih godina glasam za taj SDP, član sam stranke od svoje 18. godine. Radio sam u Komingu, a zadnjih 11 godina radim u Koprivničkim vodama. Direktor je stavio svog prijatelja na moje mjesto, a meni ponudio ugovor da idem na lopatu. To nisam prihvatio.

I šefovi i radnici, svi su stali iza mene. Ja sad moram ići u Njemačku i ostaviti ženu i dvoje djece. A električar će upravljati vodenim pumpama koje opskrbljuju cijeli grad – kaže je Mario Vuković prenosi maxportal

Video koji traje 30 sekunda objavio je pod naslovom „Kad ti pukne film“. Nakon što škaricama vrlo detaljno izreže člansku iskaznicu SDP-a, autor pokazuje srednji prst.

SDP se ne bavi raspodjelom poslova u Koprivničkim vodama. Ako netko od članova želi svoje nezadovoljstvo iskazivati rezanjem članske iskaznice, na to ima pravo, sretno mu bilo – rekao je Tomislav Golubić, šef koprivničkog SDP-a.

Komentari

Komentari