Petak, 29 svibnja, 2020

MASKE SU PALE: Komšić za savjetnika imenovao srpskog političara

SRPSKI političar Čedomir Jovanović imenovan je za savjetnika člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine Željka Komšića, potvrđeno je iz Komšićeva ureda u Sarajevu.

Ova informacija medijima je dostavljena kao dio priopćenja u kojemu je navedeno da se Komšić tijekom dana sastao s Jovanovićem koji obnaša dužnost predsjednika Liberalno-demokratske stranke Srbije (LDS). Dvojica političara pritom su razgovarali o stanju u regiji s naglaskom na odnose između BiH i Srbije.

Jovanović neće primati plaću

Kako je istaknuto u priopćenju, Jovanović će na njegov izričiti zahtjev dužnost Komšićeva savjetnika obavljati pro bono, bez bilo kakve plaće.

Jovanović je tijekom kampanje za izbore u BiH provedene 2018. dolazio u tu zemlju kako bi sudjelovao na predizbornim skupovima Komšićeve Demokratske fronte (DF).

Prije Komšića odluku o tome da za savjetnika postavi osobu koja živi i radi u drugoj državi donio je aktualni predsjedatelj Predsjedništva BiH Milorad Dodik.

Dodik za savjetnika imenovao Kusturicu

On je na savjetničku poziciju imenovao redatelja Emira Kusturicu koji, iako rođen u BiH, već dulje od tri desetljeća živi u Srbiji i ima prebivalište u Beogradu.

Baš kao i Jovanović, Kusturica savjetnički posao, prema službenim informacijama iz Dodikova ureda, obavlja bez naknade. Hina


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<
>>> ZLOČIN BEZ KAZNE: ‘Partizanski oficir uhvatio je ženu za vrat i pucao joj u potiljak zbog ruksaka’
>>> Snimku klinca koji je namjerno promašio penal pogledali milijuni ljudi; biste li i vi postupili isto?
>>> (VIDEO) POGLEDAJTE REAKCIJU: Plenković pred kamerama ponizio ministricu Žalac
>>> U SLAVONIJI SE OSTVARUJE NAJCRNJI SCENARIJ: ‘Ovakvo nešto se ne pamti u zadnjih 30 godina’
Komentari

Komentari