Srijeda, 15 srpnja, 2020

Marijan Knezović: ‘Plenkoviću je važniji Pupovac od nepokopanih i nestalih branitelja’!?

Plenkoviću je važniji Pupovac od nepokopanih i nestalih branitelja, zaključio je mladi kolumnist i politički aktivist Marijan Knezović u komentaru kojeg u cijelosti objavljujemo:

Hrvatski branitelji na čelu s predsjednikom Tuđmanom stvorili su državu unatoč velikosrpskoj agresiji i otporu međunarodne zajednice. Andrej Plenković, ne samo briselski već i beogradski potrčko koji visi na Pupovčevim ramenima, sa svojom ministricom Pejčinović Burić već dvije godine nije u stanju sazvati niti jednu sjednicu Povjerenstva za praćenje provedbe prijelaznih mjerila u pregovaračkim poglavljima 23. i 24. o pristupanju Srbije Europskoj uniji.
 
Doduše, iluzorno je i očekivati da to provede ministrica koja je do jučer radila za srpsku vladu ili premijer koji zbog Vučića u pučanima i Angelinom uredu zaboravlja da ga je izabrala Hrvatska, a ne delegirao SDSS.
 
Inače, MVEP treba po samoj odluci vlade minimalno četiri puta godišnje sazvati sjednicu, a minimalno jednom godišnje poslati izvješće predsjednici države, što se naravno ne događa.
 
Žalosno je da je danas bilo tko, a pogotovo diletant i profesionalni Srbin Milorad Pupovac, za hrvatsku vladu važniji od nestalih tijela, nepokopanih branitelja Domovine i državničkog odnosa prema svima, pa i Srbiji. To se dobije kad državu vode izdajice, a većina u saboru ovisi o rukama Vučićeve pudlice. Čast pudlicama. Uskoro uz Andreja očekujemo i one iz Bandićevog profitabilnog uzgoja, komentirao je Knezović


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<
>>> KOLAKUŠIĆ OBJAVIO S KIM IDE NA IZBORE: Ovo će mnogima doći kao iznenađenje
>>> MNOGI HRVATI KOJI SU SE ISELILI NE ODJAVLJUJU BORAVIŠTE: Razlog? Iskorištavanje sustava u domovini
>>> OTKRIVEN MOTIV KRVOLOČNOG TROSTRUKOG UBOJSTVA? ‘Šokirani smo, tko je ovo mogao slutiti?!’
Komentari

Komentari