ČEMU U VEČERNJIM SATIMA SASTANAK PLENKOVIĆ, HORVAT,ČORIĆ I PREDSJEDNICA UPRAVE PODRAVKE M. DALIĆ?

Podijeli

Što znači (polu) javni sastanak vrha države (Premijer i ministri) s čelnicom Podravke d.d. Martinom Dalić? Znači li to da Podravka ostaje u hrvatskim rukama? Ili sasvim suprotno?

Doznajemo da su se utorak u večernjim satima sastali u Vladi premijer Plenković sa svojim ministrima i gospođa Martina Dalić koju je Vlada prije onoliko mjeseci postavila za predsjednicu uprave Podravke.

DA LI SE SPREMA NOVI BORG U PODRAVINI

Podravka je jedna od većih kompanija u Hrvatskoj, s više od 6500 zaposlenih, i to s vrlo dobrim rezultatima poslovanja, pa je za mnoge bilo iznenađenje da je preuzima osoba koja je, uz Plenkovića, najviše opterećena aferom Hotmail.

Riječ je o aferi u kojoj smo otkrili da premijer Plenković i tadašnja potpredsjednica Dalić stoje iza tajne skupine Borg koja je pisala Lex Agrokor i od tog zakona imala izravnu korist.
Već godinama se priča o tome da bi se država trebala riješiti svog udjela u Podravci, a po mnogima dolazak Dalić u Koprivnicu bio je znak da je država sada odlučna u svojoj namjeri da proda tu uspješnu tvrtku.
Kontaktirali smo Gradonačelnika Koprivnice Mišela Jakšića koji nam je rezolutno rekao ne smijemo Vladi dati prodaju Podravke ona mora ponovo ući na popis strateški važnih poduzeća za Republiku Hrvatsku.
Ovih dana ćemo saznati kakvu je odluku donijela Vlada Andreja Plenkovića(HDZ) u svezi prodaje Podravke, zvali smo u ministra Čorića i ministra Horvata no isti nam se nisu očitovali o sastanku u koji se dogodio u utorak, samo su rekli da nemaju komentara.

Izvor: Đurđevačka Stvarnost

Foto: Facebook

Komentari

Najnovije