Srijeda, 27 svibnja, 2020

Bernardić na Grbinov istup odgovorio na Facebooku: Tko vuče konce ove mračne priče

Predsjednik SDP-a Davor Bernardić na poziv Peđe Grbina da odstupi s čelnog mjesta u stranci,  dosad je odgovorio samo objavom na Facebooku u kojoj sugerira da je riječ o mračnoj priči iza koje “netko vuče konce”, nakon što je on inicirao osnivanje istražnog povjerenstva za Agrokor.

“Kada se ovoliko bure digne u SDP-u samo zato jer sam inzistirao na povjerenstvu za Agrokor, onda se ponovno moram zapitati što se sve pokušava sakriti i tko sve vuče konce ove mračne priče”, objavio je Bernardić nakon što ga je potpredsjednik SDP-a Peđa Grbin u srijedu navečer pozvao na ostavku jer stranku “vodi loše”.

Kritike na Bernardićev račun SDP-ovci su počeli javno iznositi nakon sjednice Kluba zastupnika SDP-a u utorak, na kojoj se odlučivalo hoće li najveća oporbena stranka izbor trojice ustavnih sudaca u Saboru uvjetovati osnivanjem saborskog istražnog povjerenstva za Agrokor.

Gostujući u Dnevniku Nove TV u srijedu navečer Peđa Grbin je izjavio da će na konvenciji u prosincu očito biti potrebno da se opozove šefa Davora Bernardića.

Grbinov istup na Facebooku pozdravio je Ranko Ostojić objavom:  “Jasno. Precizno. Odgovorno. I pošteno. A tko se boji članova vidjet ćemo. I čiji su prstići u nečijem pekmezu!”

Novi list objavio je izjavu Željka Jovanovića koji je Bernardiću poručio da “SDP vodi nepovratno u političku marginalnost”, dok je Joško Klisović za N1 izjavio da je Bernardićev odlazak otvorena opcija./Hina/

Foto: FaH

Komentari

Komentari