Srijeda, 8 travnja, 2020

BATARELO: Tiha smo većina, ali ćemo dignuti katoličku oluju i borit ćemo se…

Mesija ljevice ratuje protiv katolika… G. Josipović (kao deklarirani agnostik) uzeo je sebi za pravo dijeliti lekcije tko su dobri katolici, a koji nisu. Po njegovom, loši su katolici oni koji su se drznuli prozvati ga za njegove necivilizirane i diskriminirajuće komentare na račun katoličke vjere i ljudi.

Omiljeni šport ljevičara, militantnih sekularista i ateista, poput g. Josipovića, je ponižavanje, omalovažavanje i iznošenje neistine o Katoličkoj Crkvi i katolicima. On govori o 21. stoljeću, a koristi ofucane ali opasne taktike iz komunističkih vremena 20 stoljeća! “Oni”, elita, sveznajuća i svemoćna, a svi ostali drugorazredni građani/kmetovi, naročito katolici.

Katolici ne mrze i nisu stvorili ove razdore. Ne ponižavaju druge, pomažu bližnjima, opraštaju progoniteljima. I mi vam stvarno opraštamo te smo samo tražili da se ljudski i civilizirano ispričate za komentare vezano uz prijenos Velike Gospe; o “katoličkoj džamihiriji”; o splitskom nadbiskupu i “bunici”. Sada još možemo i nadodati i krive interpretacije Pape Franje…

Ali očito nemate snage za to, te nažalost još skupljate i političke bodove kao nekakav mesija ljevice.

Ali zar vi, g. Josipoviću, stvarno mislite da su vjerni katolici obični naivci, koji ne poznaju dijabolične taktike, pretvaranja i širenje straha i nesigurnost?

Novi naraštaj katolika u slobodnoj Hrvatskoj neće sagnuti glave pred ponižavanjem i manipulacijom svoje vjere i Crkve ni pred kim. Nećemo dopustiti da antikatolički stavovi i predrasude postanu prihvatljivi u Hrvatskoj. Nije ni bl. Stepinac u puno gorim vremenima. On se usprotivio jednom Titu. Što je nama onda jedan Josipović?

Ako mislite g. Josipoviću da ćemo se samo tako povući pred vašim prijetnjama i omalovožavanja, krivo mislite. Nećemo. Tiha smo većina, ali ćemo dignuti katoličku oluju i borit ćemo se svim pravnim sredstvima da antikatoličke predrasude i diskriminaciju iskorjenimo.

Vice Vincent John Batarelo/facebook

Foto: Facebook

Komentari

Komentari