Ponedjeljak, 1 lipnja, 2020

Bačić: Nema rata u HDZ-u, o Brkiću bez komentara

Predsjednik kluba zastupnika HDZ-a Branko Bačić ustvrdio je u utorak kako u HDZ-u ne postoji nikakav raskol, a za optužbe u aferi SMS iznesene protiv stranačkoga kolege i zamjenika predsjednika HDZ-a Milijana Brkića rekao je kako ne može donositi prosudbe dok ne vidi sve dokaze.

“Ja ću vjerovat kad budem vidio sve dokaze. Kad se ta afera završi, onda mogu reći. Ovako iz medija koliko iščitavam, ne mogu reći što i kako je”, rekao je Bačić novinarima ispred središnjice HDZ-a uoči početka sjednice Predsjedništva i Nacionalnoga vijeća stranke.

Potvrdio je kako očekuje da će se o aferi razgovarati na samoj sjednici, a upitan za komentar najnovijih optužbi protiv Brkića iznesenih u tjedniku Nacional, odbio je bilo što špekulirati.

“Znam otprilike što znate i vi, ništa više i ništa manje. Bilo što reći bilo bi naklapanje i špekulacije. Moram pričekati i vidjeti o čemu se doista tu radi”, pojasnio je.

To što Brkića u kratkome roku prati nekoliko afera ne smatra neobičnim, jer “čim je krenula afera oko SMS-a, jasno da se onda stvari vuku jedna za drugom zbog toga što je Brkić već spomenut u jednoj aferi, pa se pokušavaju reciklirati i prijašnje stvari”.

Na novinarsko pitanje koji je razlog reciklaži, rekao je kako bi to i njega zanimalo, a na pitanje kada će završiti rat u HDZ-u, odgovorio je: “Nema rata u HDZ-u. Nitko s nikim ne raspravlja. Kao što znate, Vlada i Sabor uredno funkcioniraju, stranka. Nema rata u HDZ-u”. Hina

Komentari

Komentari