Srijeda, 19 veljače, 2020

ZRINJEVAC JE POKUŠAO SAKRITI ISTINU O SKUPOCJENIM ZAHODIMA, ALI… Procurile fotografije WC-a koje plaćate 10.000 po metru

Podružnica Holdinga je tvrdila kako su samo promijenili krov, no fotografije pokazuju drugačije

Grad Zagreb prema troškovniku koji je izglasan sredinom ožujka planira rekonstruirati kućicu s dva toaleta na dječjem igralištu na Trgu kralja Petra Krešimira IV, a to planira platiti čak 10.059 eura po metru četvornom.

Nakon što je vijest o skupocjenim zahodima procurila, samozvani tata Zagreba koji inače novinare zove na postavljanje šahtova, rekao je da se ne bavi šekretima, i odgovornost prebacio na Zrinjevac.

Zaboravili komentirati cijenu

Iz te podružnice Holdinga su pak rekli kako objavljene informacije “nisu vjerodostojne”, da su a da su troškovnik potrebnih radova izradili na traženje Vijeća gradske četvrti Donji Grad te da “radovi na rekonstrukciji dječjeg igrališta nisu ni započeli”. No pojasnili su kako su “tijekom priprema i pregleda lokacije uočili da krov predmetne kućice prokišnjava”, te su “izvedeni samo interventni radovi na sanaciji kućice”.

Ne samo da su u svom priopćenju izbjegli komentirati navedenu cijenu radova, nego čini se da imaju prilično široko shvaćanje pojma “nužna sanacija”.

‘Sve je gotovo osim bojanja zidova’

U Facebook grupi Strah od slobode objavljene su naime fotografije unutrašnjosti same kućice, prenosi danas.hr

“Stanje na terenu, snimljeno jutros, pokazuje drugačije. Radovi rekonstrukcije objekta u principu su dovršeni. Krov je promijenjen, kao i sanitarije, zidna i podna keramika, ostakljenje…Napravljeno je praktički sve osim bojanja vanjskog zida. S obzirom na navedeno, tvrdnja da su izvedeni samo interventni radovi na sanaciji kućice su šarena laž za obmanjivanje javnosti” napisali uz fotografije na kojima je i očito da je promijenjeno daleko više od samog krovišta.

Drago nam je da se Zrinjevac oglasio o najskupljoj rekonstrukciji dječjeg WC-a u Zagrebu, ali njihove tvrdnje nisu…

Objavljuje Strah od slobodeSubota, 27. travnja 2019.


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<
>>> BIZARNO DIVLJANJE SRBA ISPRED PEKARE: Počelo s dvoglavim orlom, završilo s dvije svinjske glave
>>> ŠOK NA PANTOVČAKU: Škoro će se kandidirati za predsjednika!?
>>> Hercegovac ulaže 1,8 mlrd. kuna u najveći projekt u Hrvatskoj nakon Pelješkog mosta
>>> Bandić: Da se Tito sad probudi, ugodno bi se iznenadio
Komentari

Komentari