Subota, 8 kolovoza, 2020

ZLATKO HASANBEGOVIĆ OTRKIO U KOJEM ĆE KLUBU ZASTUPNIKA BITI, OPRAO PLENKOVIĆA: “Ispunio je obećanje…”

Pošto su Hrvatski suverenisti objavili da će u Saboru imati zaseban zastupnički klub, novoizabrani saborski zastupnik Zlatko Hasanbegović u Dnevniku Nove TV razotkrio je hoće li biti član Kluba Hrvatskih suverenista ili Kluba Domovinskog pokreta.

“Domovinski pokret ima sjajnu budućnost, to govore izborni rezultati. Postojat će klub Domovinskog pokreta, a sukladno prethodnom međustranačkom dogovoru formirat će se i klub Suverenista. Ja ću biti u klubu Domovinskog pokreta, to je potpuno uobičajena praksa”, rekao je Hasanbegović.

Na pitanje bi li sjedio u saboru bez Škorina Domovinskog pokreta odgovorio je kako je smisao koalicija postići što više mandata: “Izborni zakon treba korjenito promijeniti, to je majka svih reformi, a zna se tko je protiv toga”.

Najavio je i da neće glasati za vladu u kojoj će biti SDSS.

“Plenković je ispunio svoje obećanje da će njegov HDZ složiti većinu sa sebi svjetonazorski sličnim strankama, a među njima je i SDSS. Ljudi poput Radina koji nisu imali protukandidate sada arbitriraju tko će biti premijer. To je sumrak hrvatske demokracije”, navodi Hasanbegović.

Komentari

Komentari