Srijeda, 5 kolovoza, 2020

Željko Glasnović za Priznajem: Hrvatsku je od 2000.g. većinom vodila anacionalna bagra, genetski otpad, i biološki izrodi

Za naš portal saborski zastupnik i general u mirovini Željko Glasnović dao je opsežan intervju. Glede proslave takozvanog ustanka u Srbu, Glasnović kaže;

– Nije najveći, stožerni problem Pupovac. Problem je ona anacionalna skupina jugonacionalista, koji su danas prisutni u svim slojevima hratskog društva. Pa to tamo od 1995. i ranije, naravno. Država koja dopušta da se falsificira povijest, ona nema budućnosti. Naravno, ovdje nema političke volje da se ozbiljno pozabavi pitanjem kounističkih zločina. Zato se mi vrtimo u krugu. To je najveći problem historiografije u Hrvatskoj, jer do sada nitko nije napravio sintezu ovoga što se događalo, ne samo od 1941.g. nadaje, nego od 1912.g nadalje, jer najveća vanjska prijetnja za Hrvatsku ostaje rehabiltirani velikosrpski imperijalizam, koji je recimo samo od 1912.g. do 1941.g. pobio stotine tisuća ljudi na ovim prostorima, i to većinom za vrijeme mira.

Još jedan važan faktor je, da je zahaljujući toj petoj koloni, koja se nalazi u svim hrvatskim strankama, i vodi glavnu riječ, to lijevo i desno krilo Udbe kako ih ja zovem.

Mi još nemamo napisanu službenu povijest Drugog svijetskog rata, koja će biti prevedena i plasirana vani na drugim jezicima. To se mora napraviti, to je fundamentalna stvar. Spomenuta povijest mora biti utemeljena, ne na parizanskoj povijesti. Ona mora biti utemeljena na forenzičkim dokazima, sa stvarnim žrtvama toga razdoblja. Mi moramo sami pisati svoju povijest, jer Hrvatsku danas gledaju kroz falsifkate iz Drugog svijetskog rata. To se dogodilo zahvaljujći  srpskoj diplomaciji, koja je plasirala njihovu lažnu sliku, o nama, u inozemstvu.

Dati ću samo jedan primjer, ja sam tražio u Saboru, da se i Beograda  izuzme cijela Državna arhva NDH, kao i filmska kojom se danas manipulra.

Imate i arhivu MUP-a, također, gdje se nalaze imena visokopozicioniranih osoba u politici,za koje postoje dokazi da su bili suradnici, tajnih službi bivše države, neki su bili doušnici, ili da su možda prodavali ispite na fakultetima, za intimne odnose sa studenticama ili studentima, što je isto bilo popularno, da imaju lažne akademske titule, da su pljačkali državna poduzeća.

Iznesti ću vam jedan primjer. U Hrvatskoj se danas s udbaškim novcem otvaraju marine. To je znači, novac koji je Udba najveća kriminalna orgaizacija zapadno od Urala, izvukla iz zemlje.

Komunstička partija je počinila nad hrvatskim narodom genocid kao u Boričevcu, ali i aristocid i klasni genocid, ali i strašan ekonomski zločin. A to je konfiskacija i nacionalizacija. Tako se KPJ pretvorila u samointeresnu skupinu, koja je do pada Berlinskog zda, izvukla na račune u inozemstvu stotine milijuna dolara. O tome je pisano davno, i postoji dokumentacija o tome. Imamo primjer Đurekovića.Taj novac se sada vraća natrag, kao strana investicija.Kao što je poznato, u Bibliji se novac koji je nepošteno stečen, naziva, mamon, i to je nečisti novac koji je stvoren na pljački,hrvatske države, na otimačini i ubojstvima hrvatskih državljana i ne samo hrvatskih državljana nego i drugih.

I to crveno plemstvo uživa danas u svim privilegijama, kao i prije. Stvoren je paralelni pravni sustav, gdje su oni zaštićeni, a drugi pravni sustav predviđen za nas obične Hrvate je sličan onom feudalnom gdje smo mi kmetovi.

Ovo je poziv na direktnu akciju na lustraciju pravnog sustava, a ne na očajavanje.

Dok Hrvati ne shvate da je pretvorba i privatizacija, koja je počela prije pada Berlinskog zida, osmišljeni plan KPJ i nezinih ogranaka, nema istinske lustracije u Hrvatskoj. Dok se ta činjenica ne rasvijetli. Jer tko je znao cijenu tih poduzeća, a najveći dio tih poduzeća su opljačkana. U tome su glavnu ulogu imali crveni direktori.

Bez lustracije koja mora početi u sudstvu, nema snažne nezavisne hrvatske države. Podsjećam na riječi Ante Starčevića: „Ako narod ne prepoznaje bolje od goreg biti će mu kao i do sada.“

Jedna bitka je političko pravna bitka. Napisao sam upitnik koji sam dao Odboru za pravosuđe, s deset pitanja na koja bi svaki sudac koji se kandidira za Ustavni ili Vrhovni ili bilo koji sud, morao odgovoriti.

Prvo pitanje je bilo; „Jeste i bili član KP?“

Drugo pitanje; „Jeste li radil za tajne služe bivše države?“

Treće pitanje; „ Jeste li bili u upavim tijelima bivših državnih poduzeća?“

Spominjao sam  u Saboru nedavno, kako se može kandidrati za Ustavni sud čovjek koji je radio za KOS koji je imao kodno ime „Vrbik“?

A kako je Arlović zajednički kandidat HDZ-a i SDP-a, to potvruje moju tezu kako su te dvije stranke desno i ljevo krilo Udbe. A on je povezan s drugim Udbašima iz desnog krila Udbe, oni su umreženi.

Mi smo imali dvadeset i pet godina da stvorimo nezavisne institucije, koje nisu podložne korupciji, nepotizmu, komunističkim ostacima, i to nismo napravli i to je razlog zašto Hrvatska ne može dalje. S takvim kadovima Hrvatska se ne može modernzirati.To je ključno pitanje.

Problem Hrvatske je da je državu od 2000.g. većinom vodila anacionalna bagra, genetski otpad, i biološki izrodi.

To nije povijesno pitanje, nego pitanje stvaranja funkcionalne države.

Razgovarao i priredio Željko Sakić

Foto:Fah

Komentari

Komentari