Utorak, 4 kolovoza, 2020

Željko Glasnović: ‘GOVOR MRŽNJE’ – vrište poltronski mediji i rektalni uspinjači

„U VREMENIMA UNIVERZALNE OBMANE IZGOVARANJE ISTINE POSTAJE REVOLUCIONARNI ČIN.“ (Orwell)

„GOVOR MRŽNJE“ – vrište poltronski mediji i rektalni uspinjači.

Čestitam voditelju „Zatvorenog“ (Otvorenog) što je uspio na jednom mjestu skupiti toliko licemjera i prvomajskih jajara, od kojih izuzimam jednu prisutnu osobu koja je pokazala zdrav razum i detektirala ključni problem, a to je činjenica da je u RH istina u svakodnevnom iskušenju.

Ubrzo ćemo vidjeti da će istina biti proglašena govorom mržnje, zabranjena i strogo sankcionirana.
„Gnjev, mržnja i jal – osnovne su motivacijske osobine marksizma. Iz toga su potekli masovni komunistički zločini“, piše povjesničar Jure Krišto.

Glavni uzrok zla i podjela u današnjoj RH je zatiranje istine i činjenica, te nikad javno raskrinkani i osuđeni zločinački komunistički režim. Očito je da u RH “istina” ima ideološki predznak i da se istina u RH sustavno blokira u medijima, obrazovanju, kulturi, političkoj areni i gotovo u svim segmentima društvenog djelovanja.

Dok se diže opća hajka na objavu jedne nezrele osobe, pripadnici najveće kriminalne organizacije u ovom dijelu Europe (KPJ), drže javne tribine i paradiraju kao uvaženi gosti i komentatori u TV emisijama gdje ih tretiraju kao zvijezde.

Najbolji primjer estradizacije tog boljševičkog sotonizma je šef zloglasne bjelovarske OZNA-e koja je u toj županiji s hrvatskom mladosti napunila desetke, do sada pronađenih, masovnih grobnica.

Što su o tome rekli mainstream mediji i njihovi uvaženi gosti koji danas nastavljaju sa sustavnom idiotizacijom hrvatskog naroda?

Očito je da RH pati od autoimune bolesti. A lijek za tu bolest nema uvaženi zastupnik Ivan Pernar, nego je za tu bolest lijek samo TEMELJITA LUSTRACIJA.


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<
>>> Znate li koji je najisplativiji oblik štednje, a imaju ga gotovo sve banke?
>>> Beljak raspalio po Bandiću, a dohvatio se i Šeksa: ‘On je Titov učenik’
Komentari

Komentari