fbpx
Četvrtak, listopad 24, 2019

ŽELITE OSVOJITI 20.000 KUNA? Porezna uprava ih dijeli, a evo i što trebate napraviti…

Počinje nagradna igra Porezne uprave ‘Bez računa se ne računa’

U borbi protiv sive ekonomije, Porezna uprava Ministarstva financija pokrenula je novunagradnu igru pod nazivom “Bez računa se ne računa”, pa su pozvali sve građane da se i ovaj put aktivno uključe, izvijestili su iz Porezne uprave. “Pošteno zarađen novac građana namijenjen za zdravstvo, školstvo i sigurniju budućnost pojedini obveznici i dalje zadržavaju samo za sebe, stoga pozivamo građane da i dalje traže i uzimaju račune te se uključe u nagradnu igru Ministarstva financija, Porezne uprave.”

Da biste sudjelovali u nagradnoj igri potrebno je skupiti 20 originalnih računa s datumom izdavanja od 1. srpnja 2019. godine te ih poslati na adresu Hrvatska lutrija, p.p. 493, 10001 Zagreb, uz naznaku “Za nagradnu igru Bez računa se ne računa”. Ukupno će se održati četiri kola, a nagradna igra trajat će do 24. ožujka 2020. godine. U svakom kolu nagradneigre dijelit će se vrijedne nagrade na potrošačkim karticama u iznosima od 5000, 7500, 10.000 i 20.000 kuna. Emisije javnog izvlačenja dobitnika nakon svakog kola moći ćete pogledati u programu Hrvatske radiotelevizije, prenosi danas.hr

Uvjeti sudjelovanja

Iz Porezne uprave su naglasili da u igri “Bez računa se ne računa” mogu sudjelovati svi računi zaprimljeni prilikom plaćanja gotovinom. Računi ne moraju nužno imati brojeve JIR i ZKI brojeve. Sukladno pravilima nagradne igre računom za gotovinski promet smatra se svaka isprava kojom se obračunavaju isporuke dobara i usluga, neovisno u kojem obliku i pod kojim nazivom je izdana. Dostavljeni računi moraju sadržavati podatke o izdavatelju računa (ime ili naziv, adresu, OIB, datum izdavanja računa od 1. srpnja 2019.).


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<
>>> KAKVA BOMBA! PLENKOVIĆA PROKAZALI U EUROPI! Ovo nam je prešutio: Procurila njegova najveća tajna
>>> Američka povjesničarka otkriva Hrvatima: Zbog ovog vam se divi cijeli svijet!
>>> Slijepa žena progledala u Međugorju i čula Sotonu: Evo što joj je rekao!
>>> ‘Svi rođeni nakon 1970. moći će, ako žele, postati besmrtni’
Komentari

Komentari