hms

Zelenika pristupa Škorinom Domovinskom pokretu?

Podijeli

Diana Zelenika danas je objelodanila da podnosi ostavku u HDZ-u 1990 nezadovoljna vodstvom te stranke.

Prema informacijama do kojih je došao Klix.ba, jedna od stranaka u kojima bi mogla nastaviti političku karijeru je i Domovinski pokret Miroslava Škore.

U razgovoru za Klix.ba Diana Zelenika kaže da nakon ostavke još nije rekla niti “da” niti “ne” bavljenju politikom.

“Moj potpis nigdje nije stavljen. Imam dovoljno vremena za sve. Medicina je moja prva ljubav, ali njoj sam posvetila život bez obzira na sav drugi angažman. Ali socijalno blagostanje ljudima, osim psihičkog i fizičkog, ne može se pružiti bez institucija, a vidimo kakvo je stanje kod nas. Trudila sam se 14 godina raditi protiv kriminala, korupcije i nepotizma, posebno kada je upakirano pod nacionalnim interesom. Kada gledam s tog aspekta, nisam završila svoj posao”, rekla je

Na pitanje je li Domovinski pokret Miroslava Škore jedna od političkih opcija za nastavak karijere u politici, odgovara:

“Registrirali su stranku u BiH, ali nije ‘na sva zvona’ to još uvijek. U ovom momentu ne bih mogla reći ništa više. Ja sam sada u puno opcija, kako kažu u nogometu, sada je prijelazni period. Mnogi su se zainteresirali. Dobivam i neke druge pozive, ali ne bih o imenima. Sve će se znati na vrijeme”, kazala je.

Naglašava da će o svemu dobro razmisliti i odlučiti, ali da će ostati dosljedna sebi.

“Iako sada nisam dio visoke politike niti sam u parlamentu, i dalje je interes velik. Nitko ne voli griješiti. Bila sam u HDZ 1990 kakav je zamišljen, sa svim principima, ali to što je vodstvo odlutalo već dug,o posebno nakon izbora 2018., je njihova stvar. Nisam ja otišla od HDZ-a 1990 nego su je oni odveli pod okrilje Dragana Čovića. I o ostavci sam razmišljala dugo, sačekala da prođu neke privatne stvari i izbori… Ja ostajem dosljedna svojim principima”, poručila je. /HMS/


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

>>> ŽENA IZ BANOVINE LJUTA NA OPERACIJU PLETER: ”Muka mi je u želucu…”
>>> Pleter o optužbama koje kruže Banovinom: ‘Možemo se mi i povući, na tržištu ima dosta posla’
>>> ‘Ivo Josipović i duboka država su nervozni – Znači, na dobrom smo putu’, piše Milan Vrkljan
>>> VLADA KREĆE U PRIKUPLJANJE PODATAKA O “POJEDINCIMA KOJI ŠIRE NETRPELJIVOST”
Komentari

Najnovije