Nedjelja, 9 kolovoza, 2020

ZEKANOVIĆ: Medijskom blokadom pokušavaju smanjiti važnost događaja u Međugorju

Saborski zastupnik stranke Hrast i kandidat na listi Hrvatskih suverenista Hrvoje Zekanović komentirao je medijsku blokadu Međugorja. Komentar prenosimo u cijelosti:

Nek’ se zna!

U Međugorju se proteklih dana okupilo na desetke tisuća mladih iz čitavog svijeta, među kojima naravno i tisuće Hrvata, a radi se o već tradicionalnom događaju Mladifest, koji se održava već 30 puta. Zanimljivo je kako će hrvatski mediji i te kako obratiti pažnju na okupljanje par jugonostalgičara u Srbu ili nekoliko „liberalnih“ aktivistica koje će nekakvim performansom ukazati na tobožnji problem u društvu ali kada treba popratiti događaj na koje mu se okupi desetke tisuća mladih iz čitavog svijeta, onda nastupi šutnja i ignoriranje.

Je li razlog za ovakvo ponašanje to što se radi o Međugorju, koje je simbol ne samo za katoličke vjernike čitavog svijeta nego i mjesto posebne važnosti za hrvatski narod?
Metode su zapravo iste kao i u komunizmu, kada vlast nije mogla spriječiti narod u vjerovanju i odanosti crkvi onda je pokušala medijskom blokadom smanjiti važnost događaja, međutim kao što su se prevarili 80-ih i ovaj put će!!!

 Međugorje 

Nek’ se zna!

U Međugorju se proteklih dana okupilo na desetke tisuća mladih iz čitavog svijeta, među kojima naravno i…

Objavljuje Hrvoje ZekanovićSrijeda, 7. kolovoza 2019.


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<
>>> VOJNIK ODGOVORIO PUPOVCU: Milorade, gledao sam te na TV-u! Nisi ti budala, za budale zakoni važe
>>> KOSOVO BLOKIRANO ZA SRBE: Na Kosovo se od jučer više ne može sa putovnicom Srbije
>>> Sladoljev poručio Pupovcu koji je umjesto na proslavu Oluje otišao u Srbiju: ‘Suživot neće biti moguć bez istinskih predstavnika Srba’
>>> Vakula prognozira što nam slijedi nakon skorog pogoršanja vremena, spominje se i toplinski val
Komentari

Komentari