Subota, 6 lipnja, 2020

Zbog objave snimke maloljetnih dječaka koji uzvikuju ‘Za dom spremni’, protiv Grbina pokrenut postupak

Saborski zastupnik SDP-a Peđa Grbin na svojoj Facebook stranici krajem lipnja objavio je video koji prikazuje nogometaše dječjeg uzrasta koji uzvikuju ‘Za dom spremni’ s trenerom. Zbog objave je protiv njega pokrenut i postupak, što je danas obznanio.

Njegovu objavu prenosimo u cijelosti.

“Prije nekoliko tjedana, na ovom sam pageu objavio ružan video, na kojem se vidi kako jedan trener djecu, koja su mu povjerena na čuvanje i odgoj, uči govoru mržnje.
Danas sam dobio obavijest da se zbog toga protiv mene vodi postupak. Što je ok, jer očito barem dio institucija u ovoj zemlji radi svoj posao…”

Snimku je, podsjetimo, na Grbinovom profilu komentirao i donedavni zastupnik Neovisnih za Hrvatsku u zagrebačkoj Gradskoj skupštini, Davorin Karačić, koji je zastupniku Grbinu zamjerio dvostruke kriterije, o čemu je Narod.hr pisao.

“A gdje su nestala prava djece, kao u slučaju mladim vukovarskim Srbima koji leže i sjede pri izvođenju hrvatske himne? Tada je licemjerčad ronila krokodilske nad djecom. Sad ništa, a konjušari?”, oštar je bio Karačić, najpoznatiji kao odvjetnik popularnog pjevača Marka Perkovića Thompsona.


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<
>>> “DOGODINE U KNINU” Navijači beogradskog Partizana provokativnim transparentom pozvali na obnovu RSK
>>> Pogledajte što je sestra Adisa Pokvića, inače novinarka BHRT-a, pisala protiv Hrvata
>>> (VIDEO) Slovenci se organizirali: S oružjem, psima i maskama na glavi love migrante po šumama
>>> Kanađanin kupio srpska odmarališta na Korčuli pa traži od Hrvatske odštetu od 200 milijuna eura
Komentari

Komentari