Utorak, 7 srpnja, 2020

ZBOG MINISTRICE ŽALAC NAVALA NA ŠALTERE U POLICIJI: ‘Građani su se preplašili i pohrlili k nama’

“Čak su neke stranke otvoreno izjavile da su radi nekih događanja zadnjih dana provjerili svoje vozačke i došli ih produžiti. Jednostavno, zaboravili su”, zaključila je referentica na vozačkim dozvolama

Nakon prometne nesreće ministrice regionalnog razvoja Gabrijela Žalac u kojoj je teže ozlijeđena 10-godišnja djevojčica pokazalo se da je ministrica vozila s vozačkom dozvolom koja je isteknula u lipnju 2016. godine, brojni građani pohrlili su šaltere policije kako bi obnovili svoje vozačke dozvole, pišu Vijesti.hr. 

Službenice policijske postaje u Heinzlovoj ulici u Zagrebu danas nisu imale ni trenutke predaha.

‘Jednostavno, zaboravili su’

“Pa pogledajte u dvorani. Fizički je vidljivo da je dvorana puna ljudi. Mnogi su se preplašili i pohrlili su k nama”, kazala je referentica na vozačkim dozvolama Ivanka Forjan. “Čak su neke stranke otvoreno izjavile da su radi nekih događanja zadnjih dana provjerili svoje vozačke i došli ih produžiti. Jednostavno, zaboravili su”, zaključila je Forjan.

Iako stare vozačke vrijede najdulje do 2033. godine, svi koji su svoje izvadili ili mijenjali nakon 2006., to moraju činiti svakih deset godina.

“Nakon 10 godina, vi ste dužni doći kod nas i promijeniti obrazac vozačke dozvole. Ako je dozvola bez ograničenja. Ako je s ograničenjem, onda je to već malo drugačija situacija. Tu ste obavezni obaviti liječnički pregled”, kazala je Forjan.


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<
>>> Bačić otkrio zašto Pupovac nije došao na sastanak koalicije
>>> VIDEO Hit pjesma „Halal je“ zavladala internetom
>>> Kosor oštro po koalicijskom partneru: Pupovac radi cirkus
>>> SDP-ova gradonačelnica Supetra Marković odbila Počasni bleiburški vod pozivajući se na zabranu mise zadušnice u Austriji
Komentari

Komentari