Ponedjeljak, 3 kolovoza, 2020

ZATO GA PREZIRU: ‘Diktator’ Orban napravio ono o čemu mi možemo samo sanjati!

Dok Hrvati izumiru, nacija pod vodstvom ‘nazadnog diktatora’ cvjeta….

Posljednjih dana uvelike se razgovara o činjenici na koju doduše demografski stručnjaci upozoravaju zadnjih deset godina a to je da Hrvatska – doslovno izumire! Sve statistike pokazuju da je svakim danom sve gore i gore. I to ne samo u Hrvatskoj, nego i u brojnim zemljama Europe, također kojima rukovodi Bruxelles kojemu smo mi poslušnici, a koji sve zida na kulturi smrti i razaranju europskog kršćanskog duha koji jedini donosi život.
Pritom, učinit će sve da ocrni i diktatorskima proglasi one Vlade koje odbijaju tu kulturu raspada u svojim zemljama poput Viktora Orbana u Mađarskoj i njegove vlade. Vlade koja svako jutro zajedno moli svetom Mihaela da ih zaštiti od zla, i vlade koja se svoje građane stavila na 1. mjesto.

Plodovi obje politike jasno su vidljivi. Europa korača u smrt, a s njom i naša zemlja, a primjerice Mađarska uz strašnog diktatora – cvijeta.

Mađarska vlada za razliku od naše odmah je shvatila problem.

„Bruxelles uistinu nema pozitivnu obiteljsku politiku” rekla je zastupnica parlamenta Gabriella Selmeczik zastupajući parlamentarni odbor obiteljske politike prošle godine dodajući „Naša je zadaća ojačati obiteljsku politiku, te je odbor suglasan da je umjesto masovne imigracije rješenje „dobra obiteljska politika” koja će spriječiti smanjenje broja stanovnika na kontinentu.’

Mađarska obiteljska politika koja će biti „podrška većem rađanju djece u radnom društvu”, biti će izgrađena na tri stupa: smanjiti troškove života, kako bi se osiguralo da Mađari nisu isključeni iz planiranja obitelji zbog njihove ekonomske situacije, te podići vrijednost javne percepcije odgajanja djece.
Također, konzervativni političari mađarske stranke Fidesz i njihovi kolege iz Poljske, Češke i Slovačke izrazili su volju da odbace progresivni „spolni program” i potvrde stvarnost „biološkog spola”.
Delegati su također obećali da stoje iza tradicionalnih vrijednosti koje obećavaju da će „zaštititi život, brakove koji se temelje na odnosima između muškarca i žene, i obitelj na kojoj se čitavo društvo temelji jer je ona temelj za održivu budućnost”.

U Mađarskoj, koja  troši 4,8 posto BDP-a na potpore obiteljima takvom politikom, broj pobačaja je pao s 40 tisuća na 28 tisuća u samo 7 godina. Broj razvoda smanjio se s 23 tisuće na 18 tisuća od 2010. do danas, a broj sklopljenih brakova narastao je s 35 tisuća na 50 tisuća u 2017. godini . Također, povećali su broj rođene djece za 20 posto.

I dok je Mađarska koncentrirana na stvaranje novih vlastitih građana i jačanje svoje države u pogledu života zbog čega su prezreni, zapadnoeuropske zemlje poput Njemačke odlučile su se uvesti masovnu imigraciju iz zemalja trećeg svijeta.

Međutim, migranti koštaju milijarde eura, a izvještaji pokazuju da je većina tih imigranata nesposobna i neobrazovana, uzimajući više od socijalne države nego što ulažu u nju.
Ono što je Njemačka dobila kroz svoju politiku “otvorenih granica” je porast kriminala, silovanja i akti terora – činjenice koje nisu pobjegle ‘političarima diktatorima’ poput Orbana, među kojima naravno nisu naši, a koji su se zavjetovali da neće omogućiti „krvavu žetvu” multikulturalizma koji želi doprijeti do njihovih zemalja, odbacujući edikt Bruxellesa o prihvaćanju migranata, nego će taj novac i sav napor uložiti u svoju djecu.

I oni uspijevaju, u onome o čemu mu kao poslušnici ove razorne politike smrti diktirane iz mračnih fotelja velebne i napredne Europe koja se samouništava, možemo samo sanjati!

Dok god na vlasti imamo ljude koji ne vole svoj narod i sve druge narode stavljaju prije svog naroda, dok god na vlasti imamo ljude koji se klanjaju Bruxellesu, a ne Bogu u službi svog naroda, dok god na vlasti imamo ljude koji vjeruju da muškarac može biti žena i obratno, dok god na vlasti imamo ljude koji se savjetuju s vračarima – mi ćemo padati – do kraja, do samouništenja i to je ono što mi kao narod moramo konačno zaustaviti.


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<

>>> PROPALI VUČIĆEVI SNOVI: ‘Ulazak Vojske Srbije na Kosovo značio bi sukob s NATO-om’

>>> Supruga Furija Radina 14 godina vodi Vladin ured – Plenković joj je prije 2 mjeseca produljio mandat

>>> EUROPSKI SUD ZA LJUDSKA PRAVA: BiH je kršila prava Vrhbosanske nadbiskupije

>>> Hrvatska zastava u danas slavi rođendan. Znate li koliko je stara?

Komentari

Komentari