Srijeda, 12 kolovoza, 2020

ZASULI GA LAVINOM NEGATIVNIH REAKCIJA: Bijesni Hrvati napali Stankovića na njegovom facebook profilu

Facebook profil emisije Nedjeljom u 2, zasut je kritikama i negativnim komentarima. Uzrok tome jest činjenica da je voditelj Aleksandar Stanković ugostio Željka Komšića kojega mnogi Hrvati u BiH smatraju svojim nelegalnim predstavnikom.

“Kao prvo, gospodin Ljiljan Armije BiH nije Hrvat. Hrvatske nacionalne interese će štititi, kako se od njega i očekuje. Onako , kako je i krenuo. Samim svojim izborom, ruši sve zakone demokracije u koju se takvi poput Vas kunu. Štitit će također i slikom masovnog ubojice , vašeg druga Tita. Ovaj put smo spremniji na ” osloboditelje”, pa neće tako lako njihove kame u svećenička grla, i na ostalu narodno- oslobodilačku metodologiju.

Vi ste g. Stankoviću, veliki zagovornik za svijet bez govora mržnje. To je lijepo. Vas današnji gost, kad održava svoje skupove..nema ništa protiv na razularenu masu, koja viče o dobrom , starom nabijanju na kolac i degutantnim prijetnjama silovanjem predsjednici RH.

Jako zanimljivo. Kao neuki ognjištar, molim objašnjenje. Ne mogu shvatiti, koliko god se trudila .

Odavno ste se stavili u pogon stvaranja nove zločinačke tvorevine, a ovim gostom premašili ste samog sebe. Lijepo je kad se ljudi očituju.

Na ovakvu provokaciju, Hrvati BH i Hrvati Hr, koji to zaista jesu, neće Vam ostati dužni, svim legalnim sredstvima i baš svako – zaslužujete”, poručuje se na Facebook profilu emisije među ostalim.

“Uvreda za sve Hrvate! Stankoviću stići će i tebe Božja i ako ne vjeruješ u Boga”, nadalje se nižu komentari.

“Pitanje za uvaženog gosta: da li još uvik stoji tvrdnja ovog Hebibiovica da će se osobno potruditi da proširiti glas da vehabije opsjedaju Jadran kako bi nam uništio turizam i da li on podržava svoga savjetnika u toj briljantnoj ideji? I u slučaju da ne uspije u tom naumu trebamo li očekivati kakve konkretne akcije na terenu? Lijep pozdrav”, pitaju građani na ovoj društvenoj mreži.

Autor:Iva Međugorac/Dnevno


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<
>>> PUPOVAC: Znamo što je Vukovar. On pripada ni Hrvatima ni Srbima nego…
>>> I Amerikanci se rješavaju svojih MiG-ova, evo o čemu je riječ
>>> 8 bolesti i problema koje rakija može izliječiti
>>> ISPOVIJEST HAŠKOG ISTRAŽITELJA: KAKO SAM UHITIO GRADONAČELNIKA VUKOVARA ZBOG POKOLJA NA OVČARI
Komentari

Komentari