FaH

ZASTUPNIK SDPa ZRAŽEN KORONA VIRUSOM? Unatoč riziku ipak došao u sabor

Podijeli

SDP-ov saborski zastupnik Joško Klisović potvrdio je kako se preventivno nalazi u samoizolaciji zbog trenutne situacije s koronavirusom u Hrvatskoj

Kako je rekao za N1, osjeća se dobro i nema nikakvih simptoma.

‘Od epidemiološke službe sam dobio upute za samoizolaciju idućih 14 dana. Nemam simptome i ne moram u karantenu. Javio sam se epidemiološkoj službi zato što sam bio na skupu na kojem je bila i osoba kojoj je potvrđen koronavirus, radilo se o predavanju na jednom fakultetu i bili smo u istoj prostoriji, dakle u širem kontekstu kontakta, no svejedno sam se javio i sada sam u samoizolaciji’, rekao je Klisović.

Klisović nije precizirao od kada je u samoizolaciji, no danas je bio u Hrvatskom saboru na glasanju.

Inače, na spornom skupu koji se održavao u Zagrebu bilo je četrdesetak osoba, a Klisović kaže da su obaviješteni svi sudionici. Kako doznajemo, radilo se o jednom predavanju studentima jer zastupnik Klisović ujedno je i dekan Visoke škole međunarodnih odnosa i diplomacije Dag Hammarskjöld, javlja Jutarnji list.

Podsjetimo, u Hrvatskoj je trenutno potvrđeno pet slučajeva zaraženih koronavirusom, dva nova slučaja potvrđena su jutros. Riječ je o osobama koje su bile u bliskom kontaktu s prvom i trećom zaraženom osobom.


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<
>>> ‘Kakve maske? Žene, reći ću vam što štiti od koronavirusa…’ Doktor iz Srbije šokirao svijet
>>> ZARAŽENI HRVATI UPOZORAVAJU: Ovo su simptomi, ‘ni na kraj pameti mi nije bilo da imam koronavirus!
>>> PRVI SLUČAJ: Nogometaš obolio od koronavirusa, čitava momčad hitno smještena u karantenu!
>>> STRUČNJACI USTVRDILI: Alkohol će pomoći u suzbijanju Korona virusa
Komentari

Najnovije