Public Domain Pictures

‘Zašto određuju cijene na 99 lipa, a nema kovanice od jedne lipe da nam vrate? To je krađa’

Podijeli

Ovih dana ne jenjava priča o cijenama koje su znatno porasle za vrijeme sezone i o najavama novih poskupljenja. Tako su se i građani počeli buniti protiv toga pa je i ovaj Dubrovčanin iskoristio priliku da pojasni svoje nedoumice. Naime, obratio se javnosti s ciljem da istakne svoju zabrinutost oko cijena koje se zaokružuju na lipu, konkretno na 99 ili 98 lipa, a ne proizvodi se više kovanica od jedne ili dvije lipe koje bi se kupcima trebale vratiti. Ističe kako je to apsurdno i svojevrsna krađa, a nitko ne reagira na to.

“Kontaktirao sam sve trgovačke lance, dakle zašto se ne vraća lipa ili dvije. Naravno, odgovorili su mi da tih kovanica nema u opticaju! E, tu smo. Dakle, ako ih nema u opticaju, zašto se rade cijene na lipu. Zašto se ne rade na pet lipa? Rekli su mi da ostavim broj mobitela pa da će javiti što mogu napraviti, ali nema potrebe za tim. Rekao sam im da ću na licu mjesta vidjeti je li se što promijenilo”, kazao je čitatelj Dubrovačkog dnevnika.

Dodaje da je stvar pokušao prijaviti inspekciji. Objasnio im je da “tu mora postojati višak u kasi”, ali i naglasio “kako ga je inspekcija počela vozati”.

“Tu je očito netko nedodirljiv. To je ustvari krađa. To znači da je netko ukrao naš novac. Želim da se u javnosti pokrene ta priča, ne dam da me omalovažavaju. Dakle, ako se ugostiteljima gleda dlaka u jajetu, zašto se ovdje žmiri? Tu mora postojati višak u blagajni”, kazao je ovaj Dubrovčanin za Dubrovački dnevnik.


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<
>>> HDZ-OVCI BJESNE NA PLENKOVIĆA: Pa koga nam je to doveo! Nije stranka njegova prčija
>>> TEKST KOJI SE MASOVNO DIJELI: Predao sam zemlju svetu u ruke Hrvata
>>> KOSOVSKI MEDIJI DIGLI PANIKU: Srbije se sprema za napad!?
>>> BRANITELJI NE MOGU VJEROVATI: Jeste li vidjeli Kninski plakat za proslavu 5. kolovoza?
Komentari

Najnovije