Subota, 30 svibnja, 2020

ZAŠTO MEDIJI ŠUTE? SDP PODIVLJAO: ‘Smeće ustaško, nadam se da se nisu vratili sa Blajburga… Tito vas je sve trebao potamaniti!’

“Prije točno 72 godine u Lepoglavi je pobijeno 961 maturanata i studenata – ubijeni i urotnici protiv Pavelića”, piše Željko Porobija za članak na portal eVaraždin. Rječ je o obljetnici 30. travnja kada se Lepoglavčani s tugom podsjećaju vjerojatno najcrnjeg datuma u svojoj povijesti, jer je tog dana 1945. godine ustaška vojska na lokalitetu današnjeg Spomen groblja pobila 961 osobu – mahom studenata i maturanata.

U komentaru na taj članak, Facebook profil “SDP Sopot” piše:

“Smeće ustaško, nadam se da se nisu vratili sa Blajburga”.

Podsjetimo, SDP Sopot na svom je Facebook profilu već komentirao slične napise. Na objavu Ministarstva hrvatskih branitelja kako su iz pronađene masovne grobnice na lokaciji Prudnice u Općini Brdovec, pet kilometara udaljenom od Zaprešića, ekshumirani posmrtni ostatci najmanje 130 osoba, žrtve razdoblja nakon Drugog svjetskog rata, spomenuti je profil ovako reagirao:

“Tito je debelo pogriješio što nije potomanio sve fašističko smeće i slovenske belogardejce i srpske četnike i hrvatske ustaše i albanske baliste. Mnogo je tog dreka ostalo.”


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<
>>> MARKOTIĆ: Uskoro ćemo objaviti KRAJ EPIDEMIJE, postoje 2 uvjeta
>>> Migranti zapalili kuću partizanskog zapovjednika?
>>> Želite preko RH granice? Objavili koji je uvjet: ‘U suprotnom ništa od toga…’
>>> FIJASKO! Bernardić se osramotio u intervjuu uživo: Nije odgovorio na pitanje o ‘rektalnom alpinistu’
>>> Više incidenata s migrantima u Srbiji kraj hrvatske granice
Komentari

Komentari