Petak, 10 srpnja, 2020

ZAR U HRVATSKOJ? Mladi pročelnik pronađen mrtav nakon što ga je gradonačelnik prijavio za pronevjeru 17 milijuna

Pročelnik Upravnog odjela za financije i gospodarstvo Grada Virovitice Siniša Palm, koji je navodno kazneno prijavljen za pronevjeru 17 milijuna kuna, pronađen je mrtav u šumi u ponedjeljak oko 11 sati

Pročelnik Siniša Palm bio je dugogodišnji djelatnik Gradske uprave te je kratko vrijeme obavljao i dužnost direktora Informativnog centra Virovitica. Gradonačelnik Virovitice Ivica Kirin podnio je kaznenu prijavu protiv pročelnika zbog pronevjere 17 milijuna kuna, neslužbeno doznaje RTL.

‘Nakon saznanja o počinjenju kaznenog djela isti trenutak podnio sam kaznenu prijavu Policijskoj upravi virovitičko-podravskoj, a protiv odgovorne osobe pokrenuo postupak udaljenja iz službe te je razriješio svih ovlasti. Zbog zakonske obveze tajnosti vođenja postupka i izvida nadležnih tijela koji su u tijeku, ne mogu više ništa komentirati do okončanja postupka’, naveo je gradonačelnik Ivica Kirin u svom priopćenju.

Iz Policijske uprave virovitičko-podravske potvrđuju da su zaprimili kaznenu prijavu te navode kako će obavijestiti javnost kada istraživanje bude gotovo.


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<
>>> VIDEO Iscurila snimka seks horora u Novom Marofu: Curice snimile što im radi profesor, doći će vam slabo
>>> HVALA, DIRE STRAITS! Poginule u Vukovaru nazvali braćom i objavili video! (VIDEO)
>>> (VIDEO) Zamalo tučnjava u Živom zidu: “Nikad nećeš vidjeti EU parlament”
>>> KREĆE KONAČNI OBRAČUN: Plenković upravo kuje pakt s pomalo zaboravljenim kolegom, zajedno će rušiti zajedničkog neprijatelja?
>>> Dejan Lovren progovorio o potezu Ivana Rakitića; evo što misli o njegovu otkazivanju reprezentaciji uoči važne utakmice s Walesom
Komentari

Komentari